Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Sammutuskone

Kalifornian maastopalot tuhosivat supertähtien miljoonakodit – kuvat karua katsottavaa!

Kalifornian aiheuttivat jättituhot.

Lähes 7 000 kotia tuhonneet maastopalot ovat aiheuttaneet kaaoksen Kaliforniassa. Tietojen mukaan yli 30 ihmistä on menettänyt henkensä tulipaloissa.

Maastopalot roihusivat julkkisten suosimalla asuinalueella, ja monet tähdet menettivät jopa miljoonia euroja maksaneet talonsa.

Muun muassa näyttelijä Liam Hemsworthin talo paloi maan tasalle. Avustustöihin osallistunut näyttelijä julkaisi Instagram-tilillään karun kuvan poroksi palaneesta talostaan.

− Kuluneet muutama päivää ovat olleet sydäntä särkeviä. Tässä on kaikki, mitä talostani on jäljellä, Liam kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Myös laulaja Robin Thicke perheineen menetti yli kahden miljoonan euron talonsa maastopaloissa. Robin, raskaana oleva tyttöystävä April Love Geary ja perheen kaksi lasta onnistuivat pakenemaan väistämätöntä täystuhoa viime tipassa.

Robin Thicken koti
Robin Thicken koti tuhoutui täysin.

Näyttelijä ja entinen malli Kim Basinger joutui järkyttymään tulipalojen sammutusoperaation jälkeen. Hän menetti kaiken. Näyttelijän talosta oli vain rauniot jäljellä.

Kim Basingerin kodin rauniot
Kim Basingerin kodin rauniot.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelmasta tutun Camille Grammerin hulppea kotitalo joutui myös liekkimeren polttamaksi. Hän purki tuntojaan sosiaalisessa mediassa.

− Valitettavasti taloani ei voitu pelastaa. Rohkeat palomiehet onnistuivat pelastamaan autoni ja osan henkilökohtaisista tavaroistani, hän kirjoitti Instagram-tilillään.

Camille Grammerin palanut talo

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press, Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!