Katso kuvat!

Kääk, herttuatar Catherinen synnytysmekkohan on kuin suoraan 50 vuotta vanhasta kauhuelokuvasta - vertaa vaikka!

Hllwd | 27.04.2018 12:48

Cambridgen herttuatar Catherine, 36, edusti maanantaina (23.4.) St.Mary-sairaalan edessä punaisessa leningissä pian sen jälkeen, kun hän ja prinssi William olivat saaneet kolmannen lapsensa. 

Lue lisää: HERTTUATAR CATHERINE SÄTEILI TYYLIKKÄÄNÄ VAIN MUUTAMA TUNTI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN – NÄIN SULOINEN ON PIKKUPRINSSI!

Pienokaisen lisäksi media on kiinnittänyt jokaisen synnytyksen jälkeen huomiota Catherinen edustustyyliin. Maanantaina syntyneen vauvan lisäksi Catherinella ja Williamilla on neljävuotias poika George ja kaksivuotias tytär Charlotte.

Tällä kertaa moni vertasi Jenny Packhamin mallistosta löytyvää mekkoa prinsessa Dianan punaiseen asukokonaisuuteen, kun hän saapui esittelemään vastasyntynyttä prinssi Harrya medialle 1980-luvun alkupuoliskolla.

Diana ja Harry 1984

Oli asu sitten kunnianosoitus vauvan edesmenneelle isoäidille tai ei, moni kauhuelokuvien ystävä on saattanut nähdä mekon myös valkokankaalla. Vuonna 1968 ilmestyneen Rosemaryn painajainen -leffan päätähdellä Mia Farrow'lla oli nimittäin elokuvassa yllään kauluksia myöten tismalleen samanlainen asu kuin Catherinella!

Lue myös: HERTTUATAR CATHERINE HURMAA AINA SAIRAALAN EDESSÄ VAUVAN KANSSA – ASUVALINNAT KERÄÄVÄT YLISTYSTÄ: ”MITEN VOIT NÄYTTÄÄ NOIN UPEALTA SEITSEMÄN TUNTIA SYNNYTYKSEN JÄLKEEN?”

Epäselväksi jää, onko Catherinen mekon suunnittelija löytänyt inspiraation tyyliinsä kauhuelokuvasta, vai oliko samankaltaisuus puhdas yhteensattuma. 

Lue myös: ENGLANNIN PRINSESSA CHARLOTTE, 2, ALOITTI TARHAELÄMÄN – HOITOMAKSU USKOMATTOMAT 5 500 EUROA KUUSSA!

rosemary
Rosemaryn painajainen oli suuri yleisö- ja arvostelumenestys. Sen myötä tehtiin paljon saman tyyppisiä elokuvia. 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Rexfeatures, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!