fbq
Hllwd
20.07.2017 15:57
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Chris Evans
Kääk! Aamuradion suosikkijuontajan hirmupalkka paljastui - yli 2,2 miljoonaa euroa vuodessa: Äitini mielestäni ansaitsen tämän!
Hllwd
20.07.2017 15:57
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Ison-Britannian yleisradioyhtiö BBC:n Radio 2 -kanavalla suosittua The Breakfast Show -aamuohjelmaa juontava Chris Evans on paljastunut BBC:n kovapalkkaisimmaksi juontajaksi keskiviikkona julki tulleessa selvityksessä.

Muun muassa Mirror-brittilehti uutisoi, että Evansin vuosipalkka BBC:llä on käsittämättömät yli kaksi miljoonaa puntaa, eli yli 2,2 miljoonaa euroa. Vastaavasti BBC:n parhaiten tienaava naisjuontaja on sikäläistä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa juontava Claudia Winkleman, jonka ansiot ovat hiukan alle 500 000 puntaa, eli alle 560 000 euroa vuodessa.

Evansilta on torstaina kyselty taajaan kommentteja hänen hirmutuloistaan. Vastaus oli hieman polveileva, mutta paljon kertova.

- Tässä toinen kysymys: mitä pitäisi sanoa, kun haastetaan kysymyksillä, oletko nolostunut siitä mitä tienaat tai oletko häpeissäsi? Miten sellaiseen kysymykseen voi reagoida, kun kaikki mitä teen on tulla päivittäin töihin, kuten monina vuosina aiemminkin, täyttääkseen yhtiön kanssa tehdyn sopimuksen.

- Suoraan sanottuna minulla ei ole mitään ajatusta, mitä minun pitäisi sanoa. Minulta ja kollegoiltani on kysytty palkoistamme todella paljon viimeisen vuorokauden aikana. Viimeksi niin tapahtui tänä aamuna.

91-vuotiaan äidin neuvot kultaa

Evans sanoo saaneensa idean soittaa äidilleen ja kysyä asiasta häneltä.

- Äitini on 91-vuotias, hän on todella viisas, hän oli aikanaan sodassa mukana ja päätin kysyä häneltä, mitä hän tästä ajatteli.

- Hän sanoi: "Kerro niille, että äitisi - joka oli sairaanhoitaja suuren osan elämästään - sanoi aina, että sinun tulee löytää työ, jota rakastat. Aivan kuten minä rakastin omaa työtäni sairaanhoitajana. Ja ansaitse niin paljon kuin pystyt, milloin ja missä tahansa. Ja niinhän sinä teit heti pienestä pojasta lähtien, kun jaoit lehtiä puolentoista punnan viikkopalkalla ja putosit jatkuvasi pyöräsi selästä ja palelit. Ja niin olet tehnyt näihin päiviin saakka.

Evans sanoi, että äitinsä mielestä hän on ansainnut kaiken palkan, mitä hän työstään saa.

- "Ja sano heille, että jos pomojesi mielestä et ole palkkasi väärti, pomosi kyllä korjaavat asian pian", Evans kertoi äitinsä sanoneen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »