Justin Bieber,25, ja tuore vaimo Haley Baldwin, 22, paparazzattiin rannalla – rekkamiesefekti iski!

Hllwd | 18.03.2019 20:03

Kanadalaispoppari Justin Bieber, 25, ja hänen tuore vaimonsa Hailey Bieber, 22, omalta sukunimeltään Baldwin, viettivät sunnuntaina rentouttavaa rantapäivä Laguna Beachilla. 

Lue lisää: Justin Bieberin ja mallikaunottaren avio-onnen yllä synkkä varjo - Hailey Baldwinilla rajuja ongelmia: ” Pelkään, epäilen, ahdistaa, surettaa, olen vihainen"


justin bieber ja haley baldwin

Pari näytti onnellisemmalta kuin koskaan, kun he istuivat sylikkäin rantahiekalla. Justin kuiskutteli rakkaansa korvaan ja tämä purskahti nauruun useita kertoja. 

Parin avioliittoa on kritisoitu sen nopean ajoituksen ja supertähtien nuoren iän vuoksi. Siitä huolimatta aviopari on bongattu toistuvasti yhdessä erittäin onnellisen oloisena.

Jenkkimedia kuitenkin uutisoi viime viikolla, että suhde olisi kriisissä. 

Hailey kirjoitti Instagramiinsa eilen sunnuntaina, ettei hänen seuraajiensa pitäisi uskoa feikkiuutisia. Nainen ei kuitenkaan tarkentanut mitä uutisointia hän nimenomaan tarkoitti. 

justin bieber

Auringonoton tiimellyksessä pariskunta kävi myös pulahtamassa Tyynenmeren valtameressä. Kun vesipeto nousi, paljastui samalla myös Bieberin takapuoli! 
Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!