Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Justin Bieber ja Hailey Baldwin

Justin Bieber vuodatti rakkaudentunnustuksen kihlatulleen – faneilta murskakritiikkiä: ”Ei mitään järkeä!” 

Laulaja Justin Bieber ja malli Hailey Baldwin ovat onnensa kukkuloilla.

Justin ja Hailey kihlautuivat viikonloppuna kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta nautti romanttisesta viikonlopusta Bahamalla, missä laulaja esitti rakkaalleen tärkeän kysymyksen.

Lue myös: Oho, Justin Bieberin suhde etenee pikavauhtia – kihlasi mallikaunottaren kuukauden seurustelun jälkeen!

Justin ei peittele onneaan, ja hän julkaisi pitkän rakkausvuodatuksen Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä.

− Olin ajatellut odottaa, ennen kuin sanon mitään, mutta sana kiirii nopeasti. Hailey, olen niin rakastunut kaikkeen sinussa! Olen sitoutunut viettämään elämäni oppiakseni kaiken sinusta, rakastamaan sinua kärsivällisesti ja hellästi. Lupaan johtaa perhettämme kunnialla ja antaa Jeesuksen ja Pyhän hengen johdattaa meitä kaikessa, mitä teemme, Justin kirjoitti.

Laulaja kirjoitti, että hänen sydämensä kuuluu vain ja ainoastaan Haileylle.

− Olet elämäni rakkaus, enkä haluaisi viettää elämääni kenenkään muun kanssa. Teet minusta paremman, ja täydennämme toisiamme niin hyvin. Olen innoissani siitä, että pikkuveljeni ja -siskoni näkevät terveen ja tasapainoisen avioliiton, ja he voivat tavoitella samaa.

Faneilta rajua kritiikkiä

Vaikka Justinin kirjoitus on kerännyt pääosin positiivisia kommentteja, eivät kaikki usko kihlauksen kestävän kauan.

− Tämä kuulostaa vitsiltä! Justin ja Selena Gomez erosivat toukokuussa, ja Hailey seurusteli Shawn Mendesin kanssa vielä reilu kuukausi sitten. Ja nyt Justin ja Hailey ovat kihloissa!? Siinä ei ole mitään järkeä, eräs ihailija kommentoi.

− Miten voit kosia jotain ja julkaista sen Instagramissa, etkä edes seuraa kyseistä henkilöä täällä? Hieman epäilyttävää, toinen kirjoitti.

Totta, Justin ei seuraa kihlattuaan suositussa kuvapalvelussa. Sen sijaan laulaja seuraa Haileyn ex-poikaystävää Shawn Mendesiä.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!