fbq
Hllwd
17.06.2018 18:19
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press
Älykkäitä Hollywood-tähtiä.
Julkkisten älykkyysosamäärät yllättävät - nämä Hollywood-tähdet ovat huippuälykkäitä!
Hllwd
17.06.2018 18:19
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press

Vain kaksi prosenttia maailman väestöstä ylittää älykkyydellään 130 pisteen rajan, joka on rikottava Mensaan päästäkseen. Keskivertoihmisen älykkyysosamäärä on 100–115 pisteen välillä. Joidenkin Hollywood-tähtien älykkyysosamäärät yltävät huippulukemiin.

Lue myös: Tiesitkö?! Hollywood-legenda James Woods on viisaampi kuin Stephen Hawking – hyödyntää älykkyyttään pokerissa!

Nataliella on hyvä kielipää!

Natalie Portman

Jerusalemissa syntyneen näyttelijän Natalie Portmanin perhe muutti Israelista Yhdysvaltain Connecticutiin tytön ollessa kolmevuotias. Natalien älykkyys paljastui jo lapsena, sillä hänellä on verraton kielipää. Hän puhuu sujuvasti englannin ja heprean lisäksi ranskaa ja japania. Kahdeksanvuotiaana kasvissyöjäksi ryhtyneen Oscar-tähden ÄO on 140. Natalie on valmistunut Harvardin yliopistosta pääaineena psykologia.

Lue myös: Herranjestas mikä kaula-aukko, Natalie Portman: Oscar-palkittu tähti häkellytti asuvalinnallaan!

Kirjallisuus ja historia kiehtovat!

Conan O`Brien

Suomalaisten tv-katsojien suosikin Conan O’Brienin älykkyysosamäärä on nerojen tasolla eli 160. Hurtista huumoristaan tunnettu koomikko ja talk show -isäntä on saanut Harvardin päästötodistuksen pääaineenaan kirjallisuus ja Amerikan historia. Vanhemmat patistivat kolmea lastaan opiskelemaan ja menestymään, sillä köyhyys oli pakottanut suvun esi-isät aikoinaan Irlannista Yhdysvaltoihin. Koomikon isä oli mikrobiologian professori ja äiti lakimies.

Lue myös: Sami Suomesta päätyi naurun aiheeksi Conan O’Brienin talk show'ssa: "Tälläkö tavalla kaikki suomalaiset pukeutuvat?" – katso video!

Tutki vasenkätisyyden vaikutusta päänsärkyyn!

Lisa Kudrow

Frendit-sarjasta muistettava Lisa Kudrow yltää 154 ÄO-pisteellään lähes ex-heilansa Conan O´Brienin tasolle. Lisa haaveili aina näyttelijän töistä mutta suoritti siinä sivussa luonnontieteiden tutkinnon Vassarin yliopistossa. Hän tutki isänsä kanssa kahdeksan vuoden ajan vasenkätisyyden vaikutusta klusteripäänsärkyyn ennen kuin Phoebe Buffayn rooli vei mennessään.

Lue myös: Katso mistä Frendit tv-sarjan - tähdet aloittivat uransa!

Tyhjätasku pärjäsi oveluudellaan!

Arska

Itävallasta köyhänä mutta komeana kehonrakentaja-siirtolaisena USA:han muuttanut Arnold Schwarzenegger pääsi nokkeluutensa avulla pitkälle. Hän yltäisi myös Mensan jäseneksi, sillä ÄO on 132–135 pistettä. Terminaattori-leffojen sankari suoritti 1979 Wisconsin-Superiorin yliopistossa kansainvälisen liiketalouden markkinointitukinnon, joten mikään tyhjäpää ei Kalifornian politiikassa vuoteen 2011 asti vaikuttanut kuvernööri, nyt eläkepäivistä nauttiva mies ole.

Lue myös: Salasuhde rikkoi unelmaliiton ja ankara isä varjosti lapsuutta – Arnold Schwarzeneggerin, 70, elämän uskomattomat käänteet!

Äly ei tuo onnea parisuhteissa!

Geena Davis

Terävä, 140 ÄO-pisteen pää ei takaa onnea rakkaudessa. Tämän on suomalaistenkin ex-miniä Geena Davis saanut kokea. Hänen neljäs liittonsa karahti keväällä karille 17 vuoden jälkeen. Rouva presidentti -sarjassa viime vuosikymmenellä palkittu Geena suoritti 1970-luvun lopussa Bostonin yliopistossa kandidaatin tutkinnon dramaturgiasta. Nykyisin naisasianaisena vaikuttava Geena oli lukioikäisenä vaihto-oppilaana Ruotsissa, ja hänen kerrotaan osaavan kieltä hyvin vuosikymmentenkin jälkeen.

Lue myös: Muistatko? Renny Harlinin unelmaliitto Hollywood-tähti Geena Davisin kanssa päättyi syrjähyppyyn – henkilökohtainen sihteeri tuli raskaaksi Rennylle!

Jätti koulut kesken!

Madonna

Michiganissa varttunut Madonna pärjäsi koulussa loistavasti, vaikka ei viihtynytkään läksykirjojen ääressä. Viimeiset pakolliset kouluvuodet hän häiriköi, lintsasi tunneilta ja vietti päivät tanssistudiolla. Hän sai stipendin kotikaupunkinsa yliopistoon mutta jätti sen käyttämättä. Heti täysi-ikäiseksi tultuaan Madonna livahti New Yorkiin luomaan uraa, jota on edesauttanut 140 pisteen älykkyysosamäärä.

Lue myös: Oho, tässä poseeraa Madonna täysin alasti 18-vuotiaana: kaikki paljaana - ennennäkemättömät kuvat!

Harvardissa oli tylsää!

Matt Damon

Oscar-palkitun näyttelijän ja käsikirjoittajan Matt Damonin veressä virtaa suomalaisuuden lisäksi skotlantilais-ruotsalais-walesilaisverta. Hänen äidinisänsä oli sukunimeltään Pajari. Matt jätti aikoinaan kesken Harvardin yliopiston, jonne pääseminen on kymmenille tuhansille muille vain kaukainen haave. Matt on varttunut älykköperheessä. Hänen isänsä oli pankkiiri ja äitinsä varhaiskasvatuksen professori. Voi olla sekä perimän että kasvatuksen tulos, että Mattin ÄÖ on huimat 160.

Lue myös: Matt Damon Seiskalle: Minulla on suomalaisia sukujuuria!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »