Julkisuuteen palannut Hollywood-tähti Jennifer Love Hewitt näki uudet kuvansa ja järkyttyi: ”Voi luoja, miten pahoillani olenkaan!”

Hllwd | 19.05.2018 20:58

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt palasi julkisuuteen neljän vuoden tauon jälkeen. Jennifer kuvattiin FOX-kanavan lehdistötilaisuudessa muutama päivä sitten. Hänet nähdään 9-1-1-draamasarjan uutena tähtenä.

Katso myös: Näyttelijäkaunotar katosi julkisuudesta neljä vuotta sitten: palaa takaisin parrasvaloihin – tältä hän näyttää nyt!

Paluu julkisuuteen herätti näyttelijässä sekavia tunteita. Hän paljasti järkyttyneensä nähtyään lehdistötilaisuudessa otetut kuvat.

− En tiennyt, että New Yorkin sään kosteusaste oli sadan prosentin luokkaa. Musta puku oli erittäin huono idea. Minun on pyydettävä anteeksi ränsistynyttä ulkonäköäni. Minä sulin punaisella matolla, kirjaimellisesti. Hiukseni olivat lättänät, ja meikkini valui pitkin kasvojani. Näytin siltä kuin olisin unohtanut olevani näyttelijä, jonka pitäisi näyttää täydelliseltä punaisella matolla. En näytä tältä tv-sarjassa, Jennifer sanoi Instagramin My Stories -osiossa.

Näyttelijä aloittaa kuntokuurin saadakseen itsensä takaisin hyvän kuntoon.

− Aloitan kuntonyrkkeilyn uudestaan. Aion olla hyvässä kunnossa niin fyysisesti kuin henkisesti uutta tuotantokautta varten. Olen todella kiitollinen ja innoissani kaikesta tulevasta. Ja edelleen, olen todella pahoillani ränsistyneestä ulkonäöstäni. Voi luoja, miten pahoillani olenkaan. Siellä oli niin kuuma!

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!