Hyppää pääsisältöön
chachi

Jukka Hildenin amerikkalaisrakas Chachi teki muodonmuutoksen: ”Meikkivoiteeton elämä on palannut”

Duudsoneista tutun Jukka Hildenin kuvan kaunis kihlattu, amerikkalaistanssija Chachi Gonzales on jo vuosia viihtynyt vaaleissa pitkissä kutreissaan. Vaihtelu virkistää ja samaa mieltä on myös Chachi, joka on pätkäissytkin hiuksensa pitkään polkkamalliin.

Lue myös: Jukka Hildén opettaa Chachi-kihlatulleen suomea hyvin Duudsonimaiseen tyyliin: "Pyllyreikä, hyvä pylly, makkaravoileipä..." - katso hulvaton video!

-Lyhyet hiukset ja meikkivoiteeton elämä on palannut! Olen niin innoissani, että pienet pisamanikin tekevät paluun! Chachi kirjoittaa. 

Lue lisää:  Totuus joulunpyhistä vuotaa julki: Duudsonit-Jukka Hildén ja Chachi Gonzales bilettivät rankasti Seinäjoen yössä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Justin Bieber (@justinbieber) jakama julkaisu

23-vuotias kaunotar paljastaa kuvatekstissään suuntaavansa tulevana viikonloppuna Coachella-festivaaleille. Kyseessä on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista festivaaleista, joka vilisee maailmantähtiä niin konserttilavoilla kuin yleisön joukossa. 


 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!