Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
chachi ja jukka

Jukka Hildénin amerikkalainen Chachi-kihlattu esittelee somessa uutta tekstitatuointiaan – rakkaudentunnustus suomeksi!

Kahdelle mantereelle kotipesän tehnyt Jukka Hildén viihtyy parhaillaan Suomessa. Jukka julkaisi sosiaalisessa mediassa vauhtia ja onnea uhkuvan valokuvan, jossa hänen rinnallaan poseeraavat hänen kaksi lastaan: vuonna 2010 syntynyt poika ja 2014 syntynyt tytär. 

Samaan aikaan, kun Jukka porhaltaa Suomessa, hänen tuore kihlattunsa viihtyy Yhdysvalloissa. Jukka ja YouTube-sensaatio ja tanssija Chachi Gonzales ilmoittivat kihlauksestaan viime viikolla. 

Lue lisää: Oho, Jukka Hildén ja Chachi Gonzales julkaisivat viisiminuuttisen kihlajaisvideon: "Tärkeintä on, miltä meistä tuntuu" - katso!

Aktiivisesti eri sosiaalisen median kanaviaan päivittävä Chachi julkaisi viime yönä Instagram-tilillään kuvan, joka kiinnitti suomalaisfanien huomion välittömästi. 

Nainen on nimittäin hankkinut vasempaan ranteeseensa tekstitatuoinnin - eikä suinkaan mitä tahansa tekstiä. Ranteessa nimittäin lukee selvällä suomenkielellä "rakkaus"!

"Hanki apua!"

Jukan ja Chachin viimeaikaiset päivitykset ovat keränneet lukuisia onnitteluja, mutta joillekin kihlaparin 16 vuoden ikäero on liikaa.  

- Et ilmeisesti tule toimeen oman isäsi kanssa, joten päätät naida toisen. Hanki apua ja mene tapamaan terapeuttia. Et ansaitse nelikymppistä vanhaa miestä, jolla on ex-vaimo ja lapsia, eräskin kaunottaren seuraajista kirjoittaa.

- Säälin sinua. Tuhoat elämäsi viihdyttääksesi vanhaa miestä, toinen kommentoi. 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
all over press ja instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!