fbq
Hllwd
08.07.2019 21:59
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: All Over Press
lewis hamilton
Jösses, mikä seksipommi! Lewis Hamilton vietti yhteisen yön K18-kuvista tunnetun Instagram-mallin kanssa - paljastavat paparazzikuvat!
Hllwd
08.07.2019 21:59
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: All Over Press

Formulatähti Lewis Hamilton, 34, nauttii kurveista myös formularatojen ulkopuolella.

Huippukuski bongattiin viikonloppuna flirttailevissa tunnelmissa Instagram-malli Zahra Elisen kanssa koomikko Kevin Hartin 40-vuotissyntymäpäiväjuhlien jälkeen.

Kaksikko pysähtyi tankkaamaan Zahran näyttävää Range Rover -kaupunkimaasturia. F1-tähden oli silmin nähden vaikeuksia pitää näppinsä erossa kurvikuningattaresta, ja hän leikitteli Zahran hiuksilla.

 Lue myös: Kari Hotakainen paljastaa: Lewis Hamilton antoi tylyä kuittia Kimi Räikkösen elämäkerrasta!

zahra elise

Herrasmiehen lailla Lewis maksoi ihonmyötäiseen asuun pukeutuneen Zahran polttoainekulut. 

zahra elise

Kaksikon matka jatkui Zahran asunnolle, jossa kaksikko vietti yhteisen yön.

Lue myös: Paljastuiko Lewis Hamiltonin ja Nicole Scherzingerin eron outo syy?!

zahra elise

K-18 kuvia

Zahra on tunnettu näyttävistä kuvista, jotka eivät jätä mallin muotoja arvailujen varaan. Useissa kuvissa tähdellä ei ole lainkaan vaatteita.

Zahralla on Instagramissa kunnioitettavat miljoona seuraajaa. Kuvien perusteella ei liene ihme, miksi myös huippukuski on kiinnostunut kaunottaresta.

Näyttävä Zahra on tykästynyt urheilutähtiin. The Sunin mukaan Zahra heilasteli viime vuonna juoksijalegenda Usain Boltin kanssa viime vuonna, mutta romanssi päättyi omia aikojaan.

Kaksi vuotta sitten Zahra nousi otsikoihin ylirohkean kuvausessionsa takia. Kurvikaunotar oli kuvauttanut itseään julkisella paikalla puolipukeissa, ja paikalle sattunut poliisi katsoi tilanteen siveysrikkomukseksi.

 Lue myös: Lewis Hamilton naishuhuista: Ei haittaa, kunhan ne ovat kauniita!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »