Jösses! Juuri eronnut Erika Girardi, 49, on Beverly Hillsin pornoin kotirouva: paljasta pintaa ja nännit näkyvillä – videojulkaisulle lävähti K18-merkintä!

Hllwd | 11.11.2020 16:03

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tuttu Erika Girardi, 49, yllätti ihailijansa ja Hollywoodin miljonääripiirit hakemalla avioeroa aviomiehestään, huippujuristi Thomas Girardista, 81. Pari on ollut naimisissa lähes 21 vuotta.

Lue myös: Beverly Hillsin täydellinen nainen hakee avioeroa 32 vuotta vanhemmasta miljonäärimiehestään - petossyyte viimeinen niitti?

Julkisuudessa Erika tunnetaan paremmin nimellä Erika Jayne, sillä hän on luonut sillä nimellä uransa viihdebisneksessä. Erika on julkaissut musiikkia vuodesta 2007 asti, ja hänellä on yhdeksän listaykköstä Billboardin Dance Club Songs -listalla.

 

Paljastelee somessa

Hahmona ja artistina Erika Jayne on seksuaalinen ja provokatiivinen, ja Erikan Instagram-tili on täynnä superseksikkäitä ja paljastavia kuvia. Hän ei häpeile esitellä vartaloaan, ja hiljattain hän esiintyi Rihannan Fenty-vaatemerkin muotinäytöksessä superpaljastavassa asussa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SAVAGE X FENTY

A post shared by ERIKA JAYNE (@theprettymess) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SAVAGEXFENTYSHOW Vol 2 Thank you @badgalriri ❤️

A post shared by ERIKA JAYNE (@theprettymess) on

Lisäksi Erika on poseerannut rinnat paljaina, mutta Instagramin alastomuuskiellon takia hän joutui suttaamaan nänninsä piiloon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

49 going on 29 😜 swipe left for more #SavageXAmbassador @savagexfenty

A post shared by ERIKA JAYNE (@theprettymess) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💜

A post shared by ERIKA JAYNE (@theprettymess) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A world full of yessssss....

A post shared by ERIKA JAYNE (@theprettymess) on

 

Videolle K18-merkintä

Erikan musiikkivideot ovat seksikkäitä, mutta etenkin Painkllr-kappaleen musiikkivideo on täynnä paljasta pintaa. Video on niin seksikäs, että Youtube asetti sille K18-ikärajan.

Erika Jayne

Videossa Erika nähdään verkkopaidassa, joka paljastaa hänen rintansa täysin.

Erika Jayne

Lisäksi hän pyllistelee sängyllä. Video herätti keskustelua Beverly Hillsin täydellisten naisten kuudennella kaudella, jolloin Erika liittyi osaksi sarjaa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Youtube, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!