Joko tunnet nämä tyrmäävät Love Island -kaksoset? Synttärien kunniaksi hekumallinen topless-kuva - katso!

Hllwd | 05.05.2020 10:37

Love Island UK:n uudella tuotantokaudella katsojia ovat kiinnostaneet erityisesti sarjan historian ihka ensimmäiset kaksoset, Eve ja Jess Gale. Kaksoset työskentelivät ennen sarjaan pääsyä VIP-hosteina Lontoon yöelämässä, ja onnistuivat raivata tiensä julkkispiireihin. Viime vuosina he ovat panostaneet brändiinsä sosiaalisessa mediassa.

Valtava somesuosio

Siskoksilla on tällä hetkellä Instagramissa yhteensä yli miljoona seuraajaa. Kaksoset houkuttelevat vähäpukeisilla kuvillaan jatkuvasti lisää seuraajia @evegale- ja @jessicarosegale-tileilleen. Hiljattain siskokset juhlivat 21-vuotissyntymäpäiviään. Sen kunniaksi fanitilillä julkaistiin seksikäs throwback-kuva, jossa molemmat siskokset poseeravat yläosattomissa, pelkissä farkuissa.

Jess ja Eve olivat haaveilleet suuria syntymäpäiväjuhlista, mutta Isossa-Britanniassa voimassa olevien koronarajoitusten takia kaksoset joutuivat juhlimaan virstanpylvästä rauhallisesti kotona.

– En olisi ikimaailmassa osannut arvata, että viettäisin 21. syntymäpäiväni kotona. Tärkeintä on, että saan olla yhdessä Even kanssa, Jess kirjoitti 728 000 seuraajalleen.

Eve ja Jess Gale
Siskokset juhlivat syntymäpäiväänsä kotoa käsin. Kuva: Instagram/Galetwinss

Suihkuseurapiirejä

Kurvikkaat sisarukset sekoittivat pakkaa heti, kun he astelivat Love Island-saarelle. He lupasivat pärjätä ohjelmassa "itsevarmalla", "hauskalla" ja "rennolla" olemuksellaan. Lopulta kaksosten yhteinen matka sarjassa jäi lyhyeksi, kun Eve äänestettiin ulos. Jess sen sijaan selvitti tiensä sarjan finaaliin asti ja löysi itselleen kumppanin Ched Uzorista. Viimeisimpien tietojen mukaan pari pitää yhtä edelleen. 

Eve on kannustanut siskoaan kotoa käsin.

– Olen niin ylpeä sinusta. Olet maailman kiltein, kannustavin ja kaunein ihminen ja olen niin onnekas, että saan olla sinun siskosi. Olit upea Love Islandissa ja tulevaisuutesi näyttää todella valoisalta. Rakastan sinua, hän kynäili Instagram-tilillään.

Eve ja Jess Gale
Eve ja Jess astelivat Love Island-villaan yhdessä. Kuva: Instagram/Evegale

Kaksoset olivat osalle katsojista tuttuja jo ennen Love Islandia sosiaalisesta mediasta. Even ja Jessin Instagram-tilit ovat täynnä jetset-elämää pursuavia kuvia. Eve ja Jess viihtyvät aurinkolomilla ja he hemmottelevat fanejaan säännöllisillä bikinikuvilla muun muassa Espanjasta, Kreikasta ja Indonesiasta.

Eve ja Jess Gale
Kaksoset jakavat usein sosiaalisessa mediassa kuvia luksusmatkoiltaan. Kuva: Instagram/Evegale

 

Eve ja Jess Gale
Ennen Love Island-saarelle menoa kaksoset hakivat itselleen rusketuksen Ibizalta. Kuva Instagram/Jessicarosegale​​​

Show peruttu

Sky News kertoo, että kesän 2020 Love Island on peruttu koronapandemian takia. ITV-kanava harkitsi kuvausten siirtämistä Mallorcalta Cornwalliin, mutta lopulta kanavan johto päätti perua koko kauden. 

- Olemme yrittäneet kaikkea mahdollista saadaksemme Love Islandin toteutumaan kesällä, mutta logistisesti katsottuna sitä ei voida tuottaa tavalla, jossa kaikkien osallistujien terveys olisi turvattu. Se on meidän ensimmäinen prioriteettimme, kommentoi kanavan päällikkö Kevin Lygo päätöstä.

Sarjan on määrä palata ruutuihin vuonna 2021.

Lähteet: Daily Star, Evening Standard, Sky NewsInstagram

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!