Johnny Deppin alamäki jatkuu - leikkasi sormestaan palan ja töhri peilin!

Johnny Deppin alamäki jatkuu - leikkasi sormestaan palan ja töhri peilin!

16.08.2016 16:05

Näyttelijä Johnny Deppin ja Amber Heardin myrskyisästä avioliitosta on saatu lisää tietoja.

Uutissivusto TMZ:n mukaan Johnny leikkasi palan sormenpäästään raivoisan riidan jälkeen vuosi sitten maaliskuussa. Johnny oli tuolloin Australiassa elokuvansa kuvauksissa.

TMZ:n tietojen mukaan Johnny oli puhunut aikaisemmin Amberin kanssa puhelimessa, ja kaksikko ajautui rajuun riitaan. Riidan päätteeksi näyttelijä heitti puhelimensa lasia päin.

Oikeuslaitoksen saamien papereiden mukaan Johnny kastoi verisen sormensa maaliin ja kirjoitti peiliin Billy Bob Thorntoniin viitaten "Billy Bob" ja alle tekstin ”easy Amber" eli helppo Amber. Johnny syytti Amberia syrjähypystä Billy Bobin kanssa näiden kuvatessa The Informers -elokuvaa.

 

Jätti vamman hoitamatta

Amberin mukaan Johnny hakeutui lääkärin vastaanotolle vasta vuorokausi tilanteen jälkeen. Tämän takia irrottuna palaa ei pystytty enää kiinnittämään sormeen. Sormenpäähän jouduttiin liittämään ihoa Johnnyn kädestä ja siinä on edelleen nähtävissä kuoppa. Näe rajut kuvat sormesta täältä.

Vamman takia Johnny joutui keskeyttämään uudesn Pirates of the Caribbean -elokuvansa kuvaukset kuukaudeksi, mikä nosti elokuvan tuotantokuluja lähes 70 miljoonalla.

Kaiken kukkuraksi Billy Bob on sittemmin kiistänyt hengailleensa Amberin kanssa kuvauksissa. Billy Bobin mukaan kaksikko ei ole edes ystäviä, saati sitten rakastavaisia.

 

Kontrolloimatonta käytöstä

Johnny on ollut viime aikoina julkisuudessa aggressiivisten tempaustensta takia. Uutisoimme eilen videosta, jonka Amber kuvasi salaa aikaisemmin tänä vuonna. Videolla Johnny paiskoo keittiön kaappien ovia ja juo ison pullollisen viiniä. Videon lopussa hän hyökkää Amberin ja tämän kameran kimppuun.

Tietojen mukaan Johnnyn ja Amberin avioerosotkua ja väkivaltasyytöksiä käsitellään oikeudessa huomenna keskiviikkona (17.8.).

 

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!