Katso kuvat!
Brittihovi näytti Trumpille tämän paikan.

Jestas, mitä hölmöilyä! Brittihovi näytti Donald Trumpille presidentin paikan – kuvat!

15.06.2019 05:47

Presidentti Donald Trump teki viime viikolla valtiovierailun Englantiin. Kuningatar Elisabet perheineen sai samalla näyttää miehelle, mistä oikea arvovalta syntyy.

Kuningattaren järjestämille juhlaillallisille osallistui 170 ylimystöön kuuluvaa brittiä, joukossa peräti 16 kuninkaallisen perheen jäsentä.

Brittihovi näytti Trumpille tämän paikan.
Brittihovi näytti Trumpille tämän paikan.

 

Lue myös: Tätä et tiennyt! Kuningataräidin käsilaukku antaa salakoodeja henkilökunnalle

Elisabetin miniät, Catherine ja Camilla pitivät upeine tiaroineen huolen, että Trump ymmärtää alempiarvoisuutensa. Hänen Melania-puolisonsa kun ei tule koskaan olemaan oikeutettu kantamaan päässään kruunua.

Hovi myös pisti parastaan illallistarjoilussa. Pöydässä oli muun muassa ruijanpallasta ja Windsorin omalla maatilalla teurastettua karitsaa. Se nautittiin arvokkaan punaviinin kera. Yhden pullon hinta on noin 1 600 euroa.

Lue myös: Muotipoliisi arvioi korkkareita rakastavan Melania Trumpin tyylin: muotoja korostava mekko, lypsytakki ja 20 000 euron pitsimekko - kuvat!

Trump kuitenkin hölmöili tilaisuudessa. Hän torkkui pöydässä ja kosketteli kuningattaren selkää, mikä on häpeällinen etikettivirhe. Kosketteluun muuten syyllistyi 10 vuotta sitten myös Michelle Obama.

Ei näin! Brittikuninkaallisia ei kosketa kuin kätellessä.
Ei näin! Brittikuninkaallisia ei kosketa kuin kätellessä.

 

Iso kömmähdys oli myös kävellä Elisabetin edellä tervehtimään kunniakaartia. Donaldin tapauksessa etikettivirheet saattavat olla tarkoituksellisia tölväisyjä, sillä tämä mies janoaa lisähuomiota itseensä keinoja kaihtamatta.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!