fbq
Hllwd
16.04.2017 19:07
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Bulls Press
Näyttelijät Penelope Cruz ja Matthew McConaughey
Jestas, hekin ovat olleet yhdessä! Muistatko nämä Hollywood-tähtien suhteet?
Hllwd
16.04.2017 19:07
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Bulls Press

Näyttelijä Matthew McConaughey, 47, rakastui tulisesti vastanäyttelijäänsä, espanjalaiskaunotar Penelope Cruziin, 42, vuonna 2005 Sahara-leffan kuvauksissa.

Penelope oli juuri eronnut Tom Cruisesta, 54. Tosin ei tämäkään rakkaus pitkälle kantanut; huhun mukaan Matthew jätti Penelopen kolme vuotta myöhemmin nykyisen vaimonsa, malli Camilla Alvesin, 35, vuoksi.

Myös Penelope elää nykyään onnellista perhe-elämää espanjalaiskollega Javier Bardemin, 48, kanssa.

Myös nämä supertähdet ovat Hollywoodin ex-kyyhkyläisiä:

 

Ennen parisuhdettaan tennistähti Anna Kournikovan, 35, kanssa latinolaulaja Enrique Iglesias, 41, seurusteli television seksipommin Sofia Vergaran, 44, kanssa. Sofia muistettiin pitkään Hollywood-piireissä ”vain” Enriquen ex-tyttöystävänä, kunnes hän teki läpimurtonsa Moderni perhe -sarjassa ja nousi television parhaiten palkatuksi naisnäyttelijäksi.
Näyttelijä Gwyneth Paltrow’lla, 44, ja Luke Wilsonilla, 45, oli suhde valkokankaalla elokuvassa Royal Tenenbaums, mutta kiihkoa riitti myös tosielämässä yli vuoden ajan. Suhde tyssäsi, kun Gwyneth tapasi tulevan ex-miehensä ja lastensa isän, Coldplay-muusikko Chris Martinin, 40. Luke ei ole avioitunut eikä hankkinut jälkikasvua.
Ennen tähteyttään näyttelijä-räppäri Nick Cannon, 36, ja tosi-tv-kasvo Kim Kardashian, 36, olivat pari vuoden päivät. He lähtivät eri teille tammikuussa 2007. Kumpikin on ollut kovin vähäsanainen yhteisestä ajastaan. Nick teki poikkeuksen kolme vuotta sitten. – Kim on upea tyttö. Hänen perheensä on hienoimpia tapaamiani ihmisiä, Nick kehui Power 106 -haastattelussa.
Ennen kuin laulaja Seal, 54, tapasi tulevan ex-vaimonsa ja lastensa äidin, saksalaismalli Heidi Klumin, 43, hänellä oli pikasuhde toisen huippumallin, televisiostakin tutun Tyra Banksin, 43, kanssa. Elettiin vuotta 1996, ja tähtien suhde jäi vain lyhyeksi romanssiksi.
Brittikollegat Helen Mirren, 71, ja Liam Neeson, 64, eivät saaneet näppejään irti toisistaan kuvatessaan Excalibur – sankarin miekka -elokuvaa vuonna 1981. Työpaikkaromanssista kehkeytyi pari vuotta kestänyt avoliitto. Vasta seuraavalla vuosikymmenellä Helen avioitui tuottaja-ohjaaja Taylor Hackfordin, 72, kanssa. Liam löysi onnensa näyttelijä Natasha Richardsonista, joka lopulta menehtyi traagisesti kahdeksan vuotta sitten.
Kanadalaisjulkkikset, muusikko Alanis Morissette, 42, ja näyttelijä Ryan Reynolds, 40, seurustelivat viime vuosikymmenellä useita vuosia, olivatpa jopa kihloissa. Alanis on myöntänyt kirjoittaneensa erobiisejä Ryanista. Alanis elää nykyään tasaista perhe-elämää. Ryan erosi vuonna 2011 Scarlett Johanssonista, 32, ja käveli seuraavana vuonna alttarille Blake Livelyn, 29, kanssa.
Heti ei tulisi mieleen, että Frendit-tähti Lisa Kudrow, 53, ja talk-show-isäntä Conan O’Brian, 53, ovat entisiä sydänkäpysiä. Pari seurusteli opiskellessaan yhtä aikaa improvisaatiota. Myöhemmin Lisa on kertonut parin eronneen läheisinä ystävinä. Näyttelijä on myös kiitellyt Conania, että tämän ansiosta ja kannustuksesta hän vei takkuilevat opintonsa loppuun.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »