Katso kuva!

Jestas! Seksisymboli Elizabeth Hurley yhteiskuvassa poikansa ja näyttelijälegendan kanssa, asu kuin suoraan pornoleffasta - katso!

Hllwd | 13.04.2018 19:35

Näyttelijä Elizabeth Hurley, 52, hemmottelee usein fanejaan julkaisemalla tiheään tahtiin seksikkäitä bikinikuvia itsestään sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: 52-vuotias seksisymboli Elizabeth Hurley esittelee täydellistä vartaloaan – kuuma bikinikuva!

Runsas bikinikuvien julkaisutahti johtuu siitä, että hänellä on oma vaatemallisto ja omien muotiluomusten esitteleminen lukuisille Instagram-seuraajille huomiota herättävissä kuvissa on tehokas ja edullinen tapa markkinoida omaa bisnestä.

Oma poika kuvaajana

Näyttelijä Hugh Grantin tyttöystävänä 1990-luvulla tutuksi tullut kaunotar paljasti maaliskuussa, että hänen valokuvausta opiskeleva Damian-poika ottaa osan Instagramissa julkaistuista kuvista.

Lue myös: Huhhuh, miten seksikkäitä kuvia Elizabeth Hurley, 52, julkaisee sosiaalisessa mediassa – kuka onkaan otosten takana!

Nyt oli Damianin vuoro yllättää Instagram-seuraajansa. Hän julkaisi yhteiskuvan itsestään ja äidistään. Kaksikon lisäksi kolmantena kuvassa on näyttelijälegenda Joan Collins, 84.

Pornahtava sisäkkö!

1980-luvulla suositussa Dynastia-sarjassa näytellyt Joan tähdittää nykyään yhdessä Elizabethin kanssa The Royals -saippuasarjaa.

Damianin julkaisemassa kuvassa huomio kiinnittyy Elizabethin poikkeuksellisen rohkeaan asuvalintaan. Näyttelijäkaunotar on pukeutunut seksikkääseen sisäkön asuun, jollaisia nähdään usein aikuisviihde-elokuvissa.

 

The Unholy Trinity

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Lue myös: Elizabeth Hurley, 52, todistaa olevansa yhä täyden kympin seksisymboli – julkaisi aistikkaasti paljastavan bikinikuvan!

Näyttelijänuransa 1980-luvun lopussa aloittanut Elizabeth on urallaan tähdittänyt muutamia menestyselokuvia. Hänen ansioluettelosta löytyvät muun muassa agenttikomediat Austin Powers – kumma jätkä ja Austin Powers – agentti joka tuuppasi minua, sekä toimintaelokuva Matkustaja 57.

 

My new Isla Bikini in Hot Pink @elizabethhurleybeach ?

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

Paradise found @elizabethhurleybeach @velaaprivateisland ?

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

? @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

Mitzi Kizti ? @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!