fbq
Hllwd
09.06.2017 15:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press
Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez
Jennifer Lopezin suhde ajautui kriisiin: rakas seksiviestitteli fitness-tähden kanssa!
Hllwd
09.06.2017 15:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press

Laulaja Jennifer Lopezin uusi rakas, entinen baseball-tähti Alex Rodriguez on ikävien huhujen keskellä.

Jennifer Lopezin ja Alex Rodriguezin suhde on ajautunut ikävään tilanteeseen, sillä huhujen mukaan baseball-tähti on lähetellyt salaisia seksiviestejä fitness-tähti Lauren Hunterin kanssa. Lauren on lähettänyt Alexille muun muassa rivoja kuvia, ja ex-urheilija yritti saada urheilullisen kaunottaren hotelliinsa vieraillessaan Kansasissa toukokuussa.

− En usko Alexin tuntevan seksuaalista vetovoimaa Jenniferiä kohtaan. Epäilen hänen ajattelevan minua, kun he rakastelevat. Jennifer on idiootti, jos hän uskoo Alexin olevan uskollinen, Lauren kertoi National Enquirerille.

 

Ystävät huolissaan

Jenniferin ystävät pelkäävät laulajan sydämen särkyvän pahemman kerran Alexin toilailujen takia. Laulaja otti yhteyttä ystäviinsä heti kohupaljastuksen jälkeisenä päivänä – mutta ei saadakseen tukea.

− Hän halusi kertoa, ettei uusimpia lehtijuttuja kannata uskoa. Jennifer on rakkauden sokaisema, ja hän uskoo mitä ikinä Alex selittääkään. Hän jopa epäilee ystäviensä olevan vain kateellisia ja yrittävän sabotoida hänen ja Alexin suhdetta. Jennifer on aivan sekaisin, ystävä kommentoi.

Naistenmiehen maineessa oleva Alex on saanut ystävien hälytyskellot soimaan.

− Kaikki tietävät, että Alex on outo ja hieman pelottava. Jennifer hyökkää ystäviään vastaan, jos kukaan yrittää rikkoa hänen teennäisen täydellistä suhdettaan.

 

Pettänyt aikaisemminkin

Alexin naistenmiehen maine ei ole tuulesta temmattu, sillä hänen kaikki aikaisemmat parisuhteensa ovat kariutuneet uskottomuuden takia. Huhujen mukaan Alex petti ex-vaimoaan Cynthia Scurtisia popin kuningattaren Madonnan kanssa laulajan ollessa naimisissa elokuvaohjaaja Guy Ritchien kanssa.

Alexin kanssa viestitelleen Laurenin mukaan hänellä oli kuumia hotelliöitä pesäpallotähden kanssa tämän seurustellessa näyttelijä Cameron Diazin kanssa. Cameronin jälkeen Alex seurusteli WWE-tähti Torrie Wilsonin kanssa. Suhde kariutui, koska Alex flirttaili muille naisille, eikä halunnut asettua aloilleen.