Hllwd
Katso kuvat!

Jennifer Aniston on helppo tunnistaa, mutta mitä ihmettä Matthew Perrylle on tapahtunut?! Katso, miltä Frendit näyttävät nykyään!

14.07.2020 21:01

Uusintoina telkkarissa ties kuinka monetta kertaa pyörivä kulttisarja Frendit nosti maailmanlaajuiseen tietoisuuteen Jennifer Anistonin, 51, Lisa Kudrowin, 56, Courteney Coxin, 56, Matt LeBlancin, 52, Matthew Perryn, 50, ja David Schwimmerin, 53.

Sarjasta tehtiin 10 tuotantokautta ja ne näytettiin televisiossa vuosina 1994-2003. Sarjan kuvausten aikaan kuusikko oli kolmekympin korvilla, mutta nyt kaikki heistä ovat jo viidenkymmenen paremmalla puolella.

Tunnistatko heidät vielä?

Jennifer Aniston näytteli sarjassa kahvilassakin työskennellyttä Rachel Greeniä, josta hänet palkittiin Emmyllä, Golden Globella ja SAG-pysteillä. Jennifer on myös luonut kuuluisan uran Hollywoodissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EVERY VOTE COUNTS 😉🐾❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Vaaleakutrinen Lisa Kudrow näytteli ohjelmassa ihanan höpsöä Phoebeä kun puolestaan Courteney Cox näytteli Monica Gelleriä. Kaverukset postasivat Instagram-tileillään ihanan synttäriyhteiskuvan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday @courteneycoxofficial my genius generous gorgeous grounded great good FRIEND I love you

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

Matthew Perry on kärsinyt päihde ja -vatsaongelmista eikä jatkuva tupruttelu ainakaan paranna miehen hyvinvointia. Matthew näytteli suosikkisarjassa hupaisaa Chandler Bingiä.

Matthew Perry

David Schwimmer näytteli sarjassa Monican isoveljeä Rossia, joka työskenteli paleontologina! Nykyään David on yhden lapsen isä ja työskennellyt näyttelemisen ohella myös tuottajana.

David Schwimmer

Matt LeBlanc hauskuutti Frendeissä naistenmies Joey Tribbianina. Tosielämässä miehellä on yksi lapsi ex-puolisonsa kanssa. Matt on seurustellut vuodesta 2016 tv-tuottaja Aurora Mulliganin kanssa.

Matt LeBlanc

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!