Katso videot!
ariana ja pastori Charles Ellis III

Jättikohu! Piispa puristi Ariana Granden rintaa Aretha Franklinin hautajaisissa - kuvat ja video kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!

03.09.2018 11:45

Soulin kuningatar, yhdysvaltalainen Aretha Franklin menehtyi kaksi viikkoa sitten. Haimasyöpään sairastunut laulaja haudattiin viime perjantaina (31.8.) Detroitissa. Seremonia pidettiin Greater Grace Temple -kirkossa. Hautajaiset kestivät yli kuusi tuntia.

Lue lisää: Aretha Franklin haudataan kultaisessa arkussa - legendaarinen soul-ääni on puettu punaiseen mekkoon ja kiiltäviin korkokenkiin

Hautajaisissa esiintyivät Faith Hill, Chaka Khan, Jennifer Hudson, Stevie Wonder sekä Ariana Grande, joka esitti Arethan (You Make Me Feel) A Natural Woman -kappaleen. 

Esitys ja sen jälkeiset tapahtumat nostattivat keskustelun kahdesta aivan väärästä syystä. 

Ensinnäkin Ariana oli valinnut ylleen mustan mekon, jonka helma ulottui juuri ja juuri puoleen väliin reittä. Vaikka mekko oli kaunis, se ei monien mielestä ollut sovelias hautajaisseremoniaan.  

ariana grande inline

Toiseksi kohun aiheeksi nousi pastori Charles H. Ellis III, joka nappasi laulajan tiukasti kainaloonsa. Ellis III piti Arianasta kiinni oikealla kädellään niin, että hänen sormensa lipsuivat tahallisesti tai tahattomasti Arianan rinnan sivulle. Koska hautajaiset lähetettiin suorana lähetyksenä, videot epämukavasta tilanteesta levisivät internetissä ja sosiaalisessa mediassa jo tapahtuman aikana. 

Ellis III on pahoitellut käytöstään Arianalle, hänen faneilleen sekä antanut julkisen lausunnon medialle

- Tarkoitukseni ei ikinä ollut koskettaa yhdenkään naisen rintaa. Ehkä ylitin rajan, ehkä olin liian tuttavallinen, mutta olen hyvin pahoillani. Halaan kaikkia nais- sekä miesartisteja ja kättelin ja halasin kaikkia paikalla olleita esiintyjiä. Siitä kirkossa on kyse, rakkaudesta. Viimeinen asia jota haluan, on olla häiriötekijä. Tämä päivä on Arethalle, pastori kommentoi. 

 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!