fbq
Jatkuva riitely sisaren kanssa on historiaa! The Real Housewives of Beverly Hills -tähti Kyle Richards: "Olemme kokeneet yhdessä todella paljon!" | Seiska
Hllwd
24.04.2019 15:32
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Kyle Richards
Jatkuva riitely sisaren kanssa on historiaa! The Real Housewives of Beverly Hills -tähti Kyle Richards: "Olemme kokeneet yhdessä todella paljon!"
Hllwd
24.04.2019 15:32
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

The Real Housewives of Beverly Hills -tosi-tv-sarjasta tuttu Kyle Richards teki pitkään töitä parantaakseen välinsä siareensa Kim Richardsiin.

The Real Housewives of Beverly Hills -sarjaa seuranneet ovat huomanneet, että Kylellä on ollut erittäin vaihtelevat välit etenkin isosiskoonsa, päihdeongelmien kanssa taistelleeseen Kimiin. Kaksikon sisarussuhde on ollut rajua vuoristorataa, ja he ovat viettäneet pitkiäkin aikoja puhumatta toisilleen.

Lue myös: Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähti Kyle Richards Seiskan erikoishaastattelussa – haluaa Suomeen: "Vierailu kuulostaa houkuttelevalta!"

Ilokseen Kyle kertoi Seiskalle saaneensa korjattua heidän välinsä monien erimielisyyksien jälkeen.

- Olemme kokeneet yhdessä todella paljon, niin hyviä hetkiä kuin rajuja alamäkiä. Tällä hetkellä olemme läheisiä – olemme olleet jo jonkin aikaa. Kim on nyt isoäiti, ja hän on kaikin puolin onnellinen. Hän on mukana muutamassa The Real Housewives of Beverly Hills -jaksossa ja joissain haastatteluosioissa, mutta en usko hänen tekevän sen suurempaa paluuta sarjaan, Kyle kertoi.

Kyle ja Kim Richards

Lue myös: Seiskan erikoishaastattelu! Kyle Richards kertoo kaiken jättiriidastaan Lisa Vanderpumpin kanssa: "En tiedä saisinko kertoa tästä..."

Omia tv-projekteja

Yksi Kylen ja hänen sisarensa välejä hiertänyt asia oli Kylen tuottama American Woman -sarja, jonka tarina on saanut innoituksensa tv-tähden omasta lapsuudesta.

Sarjaa tehtiin yksi tuotantokausi, ja se on katsottavissa Suomessa Viaplay-suoratoistopalvelussa.

Lue myös: Tosi-tv:n supertähti alkoi stressata jatkuvaa julkisuutta – ei viihdy enää kissanristiäisissä: Käyn välttämättömissä tilaisuuksissa!

Vaikka sarja ei saanut jatkoa, ei se ole pysäyttänyt Kylea.

- American Woman oli niin rakas projekti, että haluan ehdottomasti jatkaa tuottajan roolissa. Olen huomannut, että haluan olla mieluummin kameran takana kuin sen edessä. Tällä hetkellä työstän kahta tv-projektia, jotka pitävät minut kiireisenä.

The Real Housewives of Beverly Hills jenkkitahtiin C Moressa keskiviikkoisin.