Jack Black debyyttivideo TIkTokissa

Jack Black julkaisi sensaatiomaisen hassutteluvideon TikTokissa - Katso viraalivideo!

Hllwd | 01.04.2020 16:44

Näyttelijä, hassuttelija ja maailmanlaajuisesti tunnettu Jack Black, 50, julkaisi ensimmäisen TikTok-videonsa. Yllättävän hyvät muuvit!

Jack Blackin hilpeä TikTok-debyyttivideo valloitti nuorten suosiman TikTok-applikaation. Hän saattaa olla tällä hetkellä eristänyt itsensä kotiin, mutta miehen hassuttelu ei näytä loppuvan koskaan. Kulttiklassikko Tenacious D -bändin pääsolistilla on paljon vapaa-aikaa tällä hetkellä, kun hän on ehtinyt harjoitellut meneviä tanssiliikkeitään.

Viraaliksi levinnyt video on nostattanut miljoonien katsojien mielialaa. Videolla Jack Blackilla on päällään stetsoni, shortsit ja Cowboy-bootsit, eikä mitään muuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#StayAtHome Dance ✂️ @taylorstephens 📹 @therealimaginarybear New #JablinskiGames is live. Link in bio.

Henkilön Jack Black (@jackblack) jakama julkaisu

30 sekunnin video näyttää olevan Jack Blackin takapihalla kuvattu. Black tekee videolla oikeaoppisia pyörähdyksiä, korkeita potkuja, hyppii ja tanssii jopa venäläistä ripaskaa.

Lopussa hän tiputtaa stetsoninsa vahingossa, mutta jatkaa siitä huolimatta sulavia liikkeitään. Jack Blackin jakama videopätkä Instagramissa on saavuttanut yli kaksi miljoonaa katselukertaa.

Käyttäjän Rex Chapmanin ensimmäisenä jakama video Twitterissä Jackin TikTok -videosta saavutti parissa päivässä yli kuusi miljoonaa katselukertaa.

@jackblack

Quarantine Dance ##reallifeathome ##distancedance ##happyathome ##boredathome ✂️ @taylor

♬ original sound - jackblack

Jack Blackin debyyttivideo itse TikTok alustalla on saavuttanut myös kahdessa päivässä miljoonia katselukertoja, tuhansia jakoja ja yli 300 000 tykkäystä.

Teksti:Anter Yasa
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!