Katso kuvat!

Ihmis-Ken otti aurinkoa täysin alasti – kuvat paljaspeppuisesta Rodrigosta leviävät netissä!

Hllwd | 18.04.2018 15:05

Ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, on nauttinut viime päivinä elämästä Espanjassa. Paahtava aurinko on tehnyt tehtävänsä, sillä Rodrigo on esitellyt sosiaalisessa mediassa kateutta herättäviä rusketusraitojaan. 

Rodrigo on muokannut vartaloaan nukkemaisen täydelliseksi kymmenillä leikkauksilla. 

LUE LISÄÄ: Ihmis-Ken on käyttänyt 450 000 euroa kauneusleikkauksiin: Kaikki alkoi koulukiusaamisesta – nyt Rodrigo Alves, 34, ei pysty hengittämään nenän kautta!

Varmaa on se, että mies viihtyy speedoissa, sillä Rodrigo paparazzattiin Marbellassa täysin alasti. Huomiota keräsi erityisesti ihmis-Kenin kohotusleikkauksen kokenut peppu, jonka valkoinen pinta huusi aurinkoa rajujen rusketusrajojen rinnalla. 

rodrigo

TAUSTAA: Ihmis-Ken Rodrigo Alves, 34, poistatti neljä kylkiluuta – operaatiolla tyrmistyttävät seuraukset: Pysyy pystyssä enää vain korsetin avulla - kuvat!

Rodrigon alaselässä näkyvät leikkausarvet ovat peräisin neljän kylkiluun poistattamisesta. 

Ihmisellä on 24 kylkiluuta, 12 molemmin puolin. Alun perin Rodrigo halusi poistattaa kuusi kylkiluutaan. Hän tapasi kaksi eurooppalaista plastiikkakirurgia, jotka kieltäytyivät tekemästä vaativaa ja jopa vaarallista operaatiota. Lopulta losangelesilainen kirurgi suostui leikkaukseen, mutta poisti kuuden luun sijaan vain neljä.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!