Hyppää pääsisältöön
carrie underwood

Idols-voittaja paljasti surullisen vuotensa sydäntä särkevät taustat: kolme keskenmenoa – odottaa nyt toista lastaan!

Amerikan Idols-laulukilpailusta kantrimusiikin supertähdeksi noussut Carrie Underwood julkaisi viime viikon perjantaina (14.9.) uuden albuminsa.

Samana viikonloppuna Carrie esiintyi CBS Sunday Morning -keskusteluohjelmassa, jossa paneuduttiin hänen musiikkiuransa lisäksi myös hänen yksityiselämäänsä. Carrie on ollut vuodesta 2010 lähtien naimisissa Nashville Predatorsien Michael MikeFisherin kanssa. Pariskunta odottaa parhaillaan toista lastaan. 

Lue lisää: Supersuositun laulajan kasvot tuhoutuivat onnettomuudessa – piiloutui huiviin: Saatan näyttää hieman erilaiselta

Carrie Underwood ja Mike Fsiher

Avioparin perheenlisäys ei kuitenkaan ole ollut itsestäänselvyys. Carrie kertoi paria kohdanneesta surusta, joka ei tapahtunut suinkaan vain kerran, vaan kolme kertaa. Listahitiksi noussut Cry Pretty kertoo siitä, miten Carrie on joutunut hymyilemään kameroille samalla, kun hänen yksityiselämänsä on ollut sydäntäsärkevän myrskyisä. 

- 2017 ei mennyt niin kuin kuvittelin. Olin suunnitellut, että se on vuosi, jolloin keskityn musiikin tekemiseen ja, että minulla on vauva. Tulin raskaaksi alkuvuodesta ja sain keskenmenon. Ajattelimme, ettei nyt vain ollut sen aika ja selviämme tästä, mutta sitten tulin keväällä uudelleen raskaaksi ja sain jälleen keskenmenon. Tulin raskaaksi vielä tämän vuoden alussa, mutta sekin keskeytyi.   

carrie underwood

Ylempään voimaan uskova Carrie kertoo pohtineensa useita kertoja, minkä vuoksi hän pystyy tulemaan raskaaksi, kun niin monet kerrat ovat päättyneet keskenmenoon. 

- Ajattelin, että joko sulje se ovi, tai annan minun synnyttää tämä lapsi. Eräänä iltana Mike oli poissa ja luulin, että olen saanut uuden keskenmenon. Sinä yönä rukoilin ja kerroin ensimmäistä kertaa jumalalle rehellisesti mitä tunnen. Muutaman päivän päästä menin sairaalaan ja lääkäri kertoi, että kaikki on hyvin. 

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!