fbq
Hllwd
05.09.2018 12:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
demi lovato thumbnail
Huumediileriltä kovia väitteitä Demi Lovatosta: Harrastivat seksiä juuri ennen yliannostusta - diileri toi kohtalokkaat aineet kotiinkuljetuksella!
Hllwd
05.09.2018 12:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Amerikkalaislaulaja Demi Lovato joutui heinäkuussa sairaalahoitoon yliannostuksen vuoksi. Jo vuosia alkoholiin, huumausaineisiin ja lääkkeisiin koukussa ollut ja riippuvuutensa kanssa kamppaillut Demi löydettiin tuolloin tajuttomana yliannostuksen vuoksi.

Viime kuussa selvisi, että Demin ottamat huumeet olivat oksikodonitabletteja, jotka oli päällystetty fentanyylillä.

Lue lisää: Demi Lovaton yliannostuksesta uutta tietoa - samat huumeet tappoivat Princen!

Demi sai huumeet diileriltään Brandon Johnsonilta, joka toi aineet laulajan asunnolle kotiinkuljetuksella.

Voisi luulla, että Johnson olisi poliisin tutkinnan kohteena, mutta näin ei ole. TMZ:n lähteet viranomaisilta ovat vahvistaneet, ettei Johnsonia tarvitse edes kuulustella, sillä yliannostus määritellään lääketieteelliseksi hätätilanteeksi ja kaiken lisäksi itseaiheutetuksi. 

Johnson kertoo TMZ:n haastattellussa, että hänen ja Demin välinen ystävyys kehittyi ajan saatossa myös seksuaalissävytteiseksi. Hän myös kertoo, että kohtalokkaana yönä heidän välinen ajanviettonsa eskaloitui rikossarjojen katsomisesta myös seksiksi.

- Demi tiesi sataprosenttisesti mitä hän otti. Hän tiesi, että huumeet olivat vahvoja. On todella surullista, mitä hänelle kävi. Hän oli täysin kunnossa minun läsnä ollessani, nukkui kun lähdin. Nämä huumeet ovat hauskoja, mutta vaarallisia ja vahingoittavia. En halua satuttaa ystäviäni ja toivon, että Demi kuntoutuu täysin. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »