fbq
Hllwd
22.01.2020 21:24
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: YouTube
Hustlers-elokuvan esikuva Samantha Barbash saattoi tehdä miljoonahuijauksen!
Hllwd
22.01.2020 21:24
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: YouTube

Samantha Barbash toimi innoituksena Jennifer Lopezin tähdittämälle Hustlers-elokuvalle. Leffassa strippiklubin tanssijat kehittelevät juonen, jonka avulla he keplottelevat rahaa varakkailta miehiltä. Nyt Somessa pelätään, että Barbash on keksinyt uuden miljoonahuijauksen.

Barbash myynyt ennakkoon noin 45 000 kappaletta muistelmateostaan, Underscore, mutta asiakkaat eivät ole maksusta huolimatta saaneet kirjaa. Teos oli määrä julkaista syyskuussa 2019. Sittemmin julkaisupäivää on lykätty useita kertoja. 

- Ennakkotilauksen tehneille asiakkaille ei ole annettu mitään tietoa kirjan julkaisupäivästä, eikä rahoja ole palautettu, paljasti yksi huolestunut asiakas Page Six-lehden mukaan.

Barbashin mukaan osa ostajista on jo saanut kirjan. Hän syyttää viivästyksistä kustantamoa, mutta lupaa, että loputkin asiakkaat tulevat saamaan teoksen lähiviikkoina.

- Ensimmäinen erä meni ulos heti uudenvuoden jälkeen... Toinen erä on tulossa myyntiin kahden viikon kuluttua. 

Viime syyskuussa Barbash kertoi espanjankielisessä radio-ohjelmassa, että kirjaa on myyty jo 45 000 kappaletta, mikä tarkoittaa, että kirjatuloja on kertynyt jo yli 900 000 euroa.

Lähde: Page Six