Hustlers-elokuvan esikuva Samantha Barbash saattoi tehdä miljoonahuijauksen!

Hllwd | 22.01.2020 21:24

Samantha Barbash toimi innoituksena Jennifer Lopezin tähdittämälle Hustlers-elokuvalle. Leffassa strippiklubin tanssijat kehittelevät juonen, jonka avulla he keplottelevat rahaa varakkailta miehiltä. Nyt Somessa pelätään, että Barbash on keksinyt uuden miljoonahuijauksen.

Barbash myynyt ennakkoon noin 45 000 kappaletta muistelmateostaan, Underscore, mutta asiakkaat eivät ole maksusta huolimatta saaneet kirjaa. Teos oli määrä julkaista syyskuussa 2019. Sittemmin julkaisupäivää on lykätty useita kertoja. 

- Ennakkotilauksen tehneille asiakkaille ei ole annettu mitään tietoa kirjan julkaisupäivästä, eikä rahoja ole palautettu, paljasti yksi huolestunut asiakas Page Six-lehden mukaan.

Barbashin mukaan osa ostajista on jo saanut kirjan. Hän syyttää viivästyksistä kustantamoa, mutta lupaa, että loputkin asiakkaat tulevat saamaan teoksen lähiviikkoina.

- Ensimmäinen erä meni ulos heti uudenvuoden jälkeen... Toinen erä on tulossa myyntiin kahden viikon kuluttua. 

Viime syyskuussa Barbash kertoi espanjankielisessä radio-ohjelmassa, että kirjaa on myyty jo 45 000 kappaletta, mikä tarkoittaa, että kirjatuloja on kertynyt jo yli 900 000 euroa.

Lähde: Page Six

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Oho! Niko Saarinen meni melkoiseen lankaan tosi-tv-sarjan kuvauksissa – ei voi uskoa itseään: ”Minä hölmö uskoin!” 

BB-Maiju oli menettää hermonsa Big Brother -talossa – tämä asia asukkaissa ärsytti yli kaiken: ”J**alauta, tämä ei ole mistään kotoisin!”

Katso video!

Avaruuteen lentävä Vesa Heilala: Matkakumppaniksi Lady Gaga?!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!