Hllwd

Hurja raivokohtaus! Naapurilla meni vati nurin Simon Cowelliin - uhkasi hajottaa tv-tähden luksusautot golfmailalla!

07.12.2017 12:07

X Factor -ohjelman suorasanaisena tuomarina tunnettu musiikkimoguli Simon Cowell, 58, joutui naapurinsa raivopurkauksen takia erikoisen tapahtuman keskelle.

Simon on tienannut televisioesiintymisillä ja tuottamillaan musiikillaan sievoisia summia. Rahalla hän on muun muassa hankkinut luksusautoja. The Sun -lehti kertoo, että Simonin naapurin vati meni totaalisesti nurin musiikkigurun autoihin.

Lue myös: Simon Cowell pelkää kotonaan - ja syystä: rakennutti hintavan paniikkihuoneen!

Naapuri väittää, että Simon parkkeeraa autojaan hänen talonsa eteen. Tämä häiritsee suunnattomasti Lontoon arvoalueella asuvaa naapuria.
Yhtenä iltana naapuri menetti totaalisesti itsehillintänsä ja meni kadulle raivoamaan golfmailan kanssa. Hän uhkasi hakkaavansa Simonin autot hajalle golfmailallaan ja huusi saaneen tarpeekseen Simonin välinpitämättömästä käytöksestä.

Simon joutui kutsumaan poliisit paikalle rauhoittamaan kadulla riehuvaa naapuria.

Lue myös: Yllätyspäätös: Saara Aalto jätti Simon Cowellin levy-yhtiön!

Lehti tavoitti naapurin seuraavana päivänä, mutta tämä ei katunut riehumistaan. Hän kertoi laittaneensa ensiksi kyltin, jossa hän pyytää, ettei hänen asuntonsa eteen pysäköitäisi autoja.

– Olen aina tyytymätön Cowellin kanssa. Kuka hän on? Joku tomppeli X Factor -hemmo? Menetin malttini illalla ja teen sen uudestaan. Älä pysäköi taloni edustalle. Sitä tapahtuu joka ilta, naapuri avautui lehdelle.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!