Katso kuvat!

Hupsista! Näyttelijäkaunotar Phoebe Price vilautti vahingossa nänniään kadulla – katso kuvat!

Hllwd | 23.12.2020 21:55

Näyttelijäkaunotar Phoebe Price, 48, ulkoilutti pienosta koiraansa kauniin sinisessä mekossa, joka paljasti enemmän kuin piti. 

Kaunottaren kireässä ja läpinäkyvässä vaatteessa oli paljon paljastavia aukkoja rintojen ja lantion tienoilla, jotka toivat povipommin vartaloa esiin useista kohdista. 

Phoebella kävi kuitenkin vaatteen kanssa pieni vahinko, kun hän kyykistyi koiraansa rapsuttamaan. Hänen toinen rintansa liikahti mekon alla juuri sen verran, että kaunottaren nänni tuli esiin vaatteen kolosta. Nisä ei sentään ollut täysin paljaana, sillä Phoebe oli peittänyt sen ihonvärisellä teipillä. 

Lue myös: Superseksikäs äänestäjä! Näyttelijä Phoebe Price täytti velvollisuutensa takamus paljaana ja ilman rintaliivejä

Näyttelijätär huomasi vahingon vasta, kun nousi takaisin seisomaan koira sylissään. Hän korjasi pikaisesti nänninsä takaisin vaatteen suojiin, ja jatkoi matkaansa koiransa kanssa. 

1

2

3

Lue myös: Hups, näyttelijäkaunotar Phoebe Price vilautti nänniään tenniskentällä - rintavat paparazzikuvat!

4

5

Lue myös: Hämmentävät tennistreenit: näyttelijä Phoebe Price piilotti pallot läpinäkyviin pitsipöksyihin ja tuuletteli rintsikoissa - kuvat! 

6

7
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!