Huonoimmat neuvot ikinä? Tositelevisiotähden mielestä aviomiehen puolesta pitää rukoilla ja paastota!

Hllwd | 05.06.2019 16:33

Tositelevisiopersoona Jill Duggar on paljastanut, miten hän pitää liekkiä yllä aviomiehensä Derick Dillardin kanssa. 28-vuotias on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt viettää jo viisi vuotta aviossa ja hankkia kaksi lasta. 

Duggar kertoo perheen blogissa näkemyksensä siitä, miten hyvä vaimo voi vaalia suhdetta. Varoituksen sana: kuulostaa erittäin työläältä.

Seksiä ja rukouksia

Jill uskoo, että jokaisen parin tulisi harrastaa seksiä vähintään 3-4 kertaa viikossa, mitä hän pitää "hyvänä alkuna" aloittelijoille.

Kun suhteessa tulee vastaan kausia, jolloin seksi tuppaa unohtumaan, hän suosittelee etsimään "muita tapoja pitää hauskaa ja olla lähekkäin." Jillin mukaan ihmisten tulisi myös pidättäytyä tyydyttämästä seksuaalisia tarpeitaan yksin. Tämän ei pitäisi olla vaikeaa ottaen huomioon, että jokaisen naisen pitäisi "tehdä kumppanille selväksi, että olet aina hänen käytettävissään".

Lisäksi Jill uskoo, että rukouksen voima tekee ihmeitä parisuhteelle:

– Rukoile ja paastoa miehesi puolesta. Kysy häneltä, kuinka voit rukoilla hänen puolestaan ​​ja kerro hänelle esimerkiksi tekstiviestillä, kun teet niin.

 

Pusuja

Jill uskoo, että pienillä teoilla on suuri merkitys makuuhuoneessa. Hän varoittaa naisia käyttämästä "kauhtuneita pyjamia". Nukkumaan ei myöskään saisi mennä ilman meikkiä. Pisteenä iin päälle naiset voisivat levittää iholleen "tuoksuvaa voidetta" miehensä edessä.

- Ne ovat tapoja näyttää, että välität ja hän on sinulle tärkeä, ja että olet valmis hauskanpitoon heti kun hänkin on, nainen kuvailee.

Makuuhuoneen ulkopuolella miestä tulee kehua muiden edessä. Lisäksi naisen pitää hoivata ja vahvistaa rakkaansa miehuutta. Tämä onnistuu Jillin mukaan niin, että nainen "lopettaa kaiken muun, kun mies saapuu."

Olipa nainen sitten keskellä siivouspuuhia tai lasten kaitsemista, tulee hänen antaa miehelleen suukko kuuden sekunnin kuluessa siitä, kun tämä astuu ovesta sisään. Näin mies tuntee, että häntä kunnioitetaan.

Jos Duggarin vinkit kuulostavat liian työläiltä, kehottaa nainen kääntymään ammattilaisen, esimerkiksi parisuhdeterapeutin puoleen.

Lähde: E!

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

"Jauhanut minusta p**kaa" – Ex on the Beach Suomi rikkoi Amandan ja Jennin ystävyyden: ”Emme vietä aikaa keskenämme”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!