fbq
Hllwd
15.01.2021 13:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter
chrissy teigen ja john legend
Huippumalli Chrissy Teigen otti uuden tatuoinnin: kunnianosoitus miehensä John Legendin kappaleelle - testasivat tehoa makuuhuoneessa
Hllwd
15.01.2021 13:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter

Huippumalli Chrissy Teigen, 35, otti uuden tatuoinnin koristamaan selkäänsä. Kaunottaren uusi ihotaideteksti kulkee selkärankaa pitkin, ja siinä lukee kappaleen sanoituksia. 

Sanat ovat Chrissyn aviomiehen John Legendin, 42, uudesta kappaleesta Ooh Laa. Tatuointi tehtiin pariskunnan kotona, ja Chrissy julkaisi sen teosta lyhyen videon, jonka taustalla kappale soi.

Videolla pariskunta muistelee, millaisessa tilanteessa Chrissy kuuli Ooh Laa -kappaleen ensimmäistä kertaa. Johnin mukaan he kuuntelivat biisiä makuuhuoneessa, koska heidän piti kokeilla, kuinka hyvin kappale toimii. 

- Se toimi todella hyvin. Kuuntelimme kappaleen heti perään uudestaan, John vihjailee. 

Lue myös: Huippumalli Chrissy Teigen poistaa silikonirintansa - kertoi uutisen yläosattomalla kuvalla: "Olen kyllästynyt niihin!"

John myös paljasti omalla Instagram-tilillään, että kappale on kirjoitettu juuri Chrissy-vaimolle. 

Muistoksi

Marraskuussa Chrissy otti tekstitatuoinnin myös ranteeseensa. Tatuointi oli kunnianosoitus lapselle, jonka he menettivät viime vuonna keskenmenossa. 

Lue myös: Chrissy Teigenin suuri suru – sai keskenmenon: ”Emme ole koskaan kokeneet tällaista tuskaa” 

- Emme ole koskaan päättäneet lapsiemme nimiä ennen kuin he ovat syntyneet. Nimeämme heidät vasta, kun olemme poistumassa sairaalasta. Jostain syystä olimme kutsuneet tätä pikkukaveria vatsassani Jackiksi, joten hän tulee aina olemaan meille Jack. Hän teki kaikkensa, että voisi olla osa pientä perhettämme, ja sitä hän tulee aina olemaan, Chrissy kertoi sosiaalisessa mediassa.

Rannetatuoinnissa lukee "Jack" muistuttamassa odotetusta lapsesta. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »