Hllwd

Huikaiseva fitness-kaunotar! American Ninja Warriorin Angela Gargano: "Lihakset tekevät minusta erityisen!"

22.08.2019 19:33

Angela Gargano on televisioyleisöille tuttu American Ninja Warrior-sarjasta. Lihaksikas fitness-ammattilainen menestyi hyvin kisassa, jossa vain harva nainen on pärjännyt. Silti, Angela myöntää, ettei hän aina ollut sinut vartalonsa kanssa.

- Kun olin 10-vuotias, olin niin epävarma kehoni suhteen, että pukeuduin joka päivä koulussa college-paitaan, vaikka ulkona olisi ollut 35 astetta lämmintä. Olen voimistelun ja muun urheilun ansioista ollut aina ollut vartaloltani lihaksikas ja muut lapset sanoivat, että näytin mieheltä. Tein kaikkeni piiloutuakseni, hän kertoo Women's Health-lehden haastattelussa.

Ura kehonmuokkauksen parissa muutti Angelan maailmankatsomuksen. Kilpaillessaan hän tapasi upeita naisia, jotka olivat hänen tapaansa lihaksikkaita ja vahvoja.

- Pian ymmärsin, ettei kilpailujen tarkoituksena ei ollut vain esitellä vartaloa ja seksikkyyttä, vaan juhlia voimaa, lihaksia ja kovaa työtä, Angela sanoo.

Loukkaantuminen pysäytti

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Viime vuonna Angela loukkaantui kuvauksissa. Hän ei kyennyt treenaamaan samalla tavalla kuin ennen. Se ajoi Angelan masennukseen. Silloin hän tajusi, että vaikka hän oli fyysisesti vahva, ei hän ollut sitä henkisesti. Loukkaantumisesta toipuminen oli pitkä ja usein turhauttava prosessi. Joinakin päivinä hänestä tuntui, ettei toivoa ollut. Aika kuitenkin paransi haavat.

- Tällä hetkellä olen vahvempi kuin koskaan, sekä henkisesti että fyysisesti, nainen sanoo.

Hän kertoo oppineensa iän myötä, ettei terveessä ja vahvassa kehossa ole mitään hävettävää.

- Olen tajunnut, että lihakset tekevät minusta erityisen. Nyt kun ihmiset sanovat, että olen liian lihaksikas, en edes välitä. Toivon, että voisin palata ajassa taaksepäin ja kertoa nuoremmalle itselleni, että toisten pilkkaamat lihakseni tulisivat jonakin päivänä merkitsemään minulle paljon ja määrittelemään koko urani. Näin jälkikäteen katsottuna olen iloinen, että jouduin käymään läpi sen kaiken, koska se saa minut arvostamaan entistä enemmän sitä, mitä olen tänä päivänä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Strength Coach & Injury Expert (@angela_gargano) on

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Katso video: Muistatko Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohusuhteen myrskyisät vaiheet? Nyt Martina vaatii Stefanilta jättisummaa eron takia!

Katso video!

Romugrilli: Suoraa puhetta seksistä ja pornosta – ”Vanhan kansan jörnäytys on lähetyssaarnaaja, takaapäin ja suihin!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!