Courtney Love

Hui, Courtney Loven epäillään suunnitelleen tyttärensä ex-miehen murhaa - oli lähellä onnistua!

02.06.2018 15:32

Kohurokkari Courtney Love on järkyttävien syytösten keskellä.

Billboardin mukaan Courtneyn epäillään suunitelleen tyttärensä Frances Bean Cobainin ex-miehen Isaiah Silvan murhaa. Musiikkilehden tietojen mukaan suunnitelmassa mukana olivat myös Britney Spearsin managerinakin hetkellisesti toiminut Sam Lutfi ja Kolmetoista syytä -sarjasta tuttu näyttelijä Ross Butler.

Los Angelesin piirikunnalle toimitetussa siviilikanteen mukaan Courtney, Sam ja Ross syylistyivät murron, ryöstön ja kidnappauksen yritykseen sekä murhan suunnitteluun. Kaikki liittyy siihen, että Isaiahilla on edesmenneen Nirvana-solisti Kurt Cobainin vanha kitara, jonka uskotaan olevaan miljoonien dollarien arvoinen.

Isaiahin mukaan hän sai kitaran lahjaksi ex-vaimoltaan Francesilta noin puoli vuotta ennen heidän häitään. Pariskunta erosi vuonna 2016, mutta Frances ei ikinä pyytänyt kitaraa takaisin. Ex-pariskunta yritti sopia avioeronsa ilman asianajajia, mutta kitaraan pakkomielteisesti suhtautunut Courtney vaikeutti asioita parhaansa mukaan.

 

Yrittivät lavastaa itsemurhan?

Syyteen mukaan Courtney, Sam ja Ross hakkeroivat Isaiahin puhelimen viestipalvelun ja lähettivät viestejä Isaiahin nimissä. Viestit antoivat ymmärtää, että hän olisi masentunut ja itsetuhoinen. Syytteen mukaan viestien tarkoituksena oli saada Isaiahin kuolema näyttämään itsemurhalta.

Kauhukolmikon kerrotaan tunkeutuneen Isaiahin kotiin kesällä 2016. Mies oli kotonaan katsomassa elokuvaa ystävänsä kanssa. Sam Luftin kerrotaan uhkailleen Isaiahin ystävää ja käskeneen tätä poistumaan paikalta.

Syyteen mukaan Isaiah pakotettiin väkivalloin ulos kotoaan, ja hänet pakotettiin pihalla odottaneen auton kyytiin.

Isaiahin ystävän kerrotaan soittaneen poliisille ja estäneen autollaan kaappaajien paikalta pääsyn. Poliisin saavuttua paikalle Sam Lufti pakotti Isaiahin valehtelemaan poliisille, että he olivat vanhoja ystäviä ja tilanne oli pelkkää pilailua. Samin kerrotaan vetäneen uhkailupuheisiinsa mukaan Isaiahin 7-vuotiaan tyttären.

− Faktojen ja todisteiden valossa on uskottava, että Isaiah Silva olisi viety toiseen rikospaikkaan ja murhattu kesäkuun 3. päivänä vuonna 2016, ellei hänen ystävänsä ja Los Angelesin poliisi olisi estänyt sitä, syytteessä kerrotaan.

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!