Huhuttu salasuhde on totta: Katie Holmes ja Jamie Foxx astuvat julkisuuteen pariskuntana!

Hllwd | 18.04.2017 21:10

Näyttelijä Katie Holmesin, 38, ja Jamie Foxxin, 49, romanssista on supistu jo toista vuotta. Huhujen mukaan pari on elänyt salasuhteessa peräti neljä vuotta, mutta tähdet itse ovat tähän asti pitäneet suunsa visusti kiinni rakkauselämästään.

Näyttelijä Jamie Foxx

Katie ja Jamie ovat vihdoin päättäneet lopettaa salailun ja astua julkisuuteen pariskuntana, Us Weeklyn lähde paljastaa.

– Katie on väsynyt leikkimään piilosta, lähipiiristä todettiin.

Monimutkaisia järjestelyjä

Suhteen salailu on vaatinut paparazzien seuraamilta Hollywood-tähdiltä paljon vaivaa ja energiaa.

Jamie Foxx ja Katie Holmes asuvat Yhdysvaltain eri rannikoilla. Yhteiset hetket ovat vaatineet pilkuntarkkoja järjestelyjä.

– He matkustavat autolla, jossa on tummennetut lasit ja käyttävät salaisia hissejä, jotta heistä ei saataisi kuvatodisteita. Salailusta on tullut suorastaan tiedettä, sisäpiiriläinen kertoi Us Weeklylle.

Kaiken takana on Tomppa?

Viime syksynä Radar Online väitti tietävänsä syyn Katie Holmesin ja Jamie Foxxin salamyhkäiseen suhteeseen. Kaiken piilottelun takana olisi Katien ex-mies, leffatähti Tom Cruise, 54.

Tomin ja Katien erosopimuksen mukaan Katie saa seurustella, mutta ei julkisesti ennen vuotta 2017. Katien kerrotaan suostuneen erikoisiin eroehtoihin päästäkseen nopeasti irti hankalasta avioliitosta.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!