Huhut yltyvät: Herttuatar Meghan käyttää sijaissynnyttäjää - vauvauutisia luvassa ensi vuonna!

Hllwd | 21.12.2019 16:17

Ison-Britannian kuningashuoneella eletään jälleen dramaattisia aikoja, sillä rakastettu prinssipari William ja Catherine näyttäisivät alkaneen toisilleen kenkkuilun. Yleensä varsin onnellisen oloinen pariskunta ei joulunalusviikolla mahtunut edes samaan ajoneuvoon matkalla kuningattaren joululounaalle. Ei ole selvillä, mikä heidän välejään oikein kiristää.

Arkistokuva: William pistäytyi kundien kanssa tuopilla lokakuussa.

prinssi

Oma lukunsa oli myös A Berry Royal Christmas -jouluohjelma, missä Catherine näytti suorastaan kavahtavan prinssipuolisonsa koskeusta.

Hoviasiantuntijoiden mielestä Catherine ei vain erityisesti välitä julkisista hellyydenosoituksista, mutta taustalla voi toki olla jotain paljon vakavampaakin. 

Lisää vettä kuninkaalliseen huhumyllyyn satoi marraskuun lopulla, kun Veteraanien muistopäivän puolustusvoimien kahvitilaisuudessa vieraillut herttuatar Meghan piti kättään vatsallaan "merkitsevästi".

Onko Meghan raskaana? Prinssi Harryn yllättävä kysymys kutsuvierastilaisuudessa saattoi paljastaa salaisuuden!

Samaisessa tilaisuudessa Meghanin prinssipuoliso Harry oli tiedustellut eräältä naisvieraalta tuntemuksia "toisen lapsen saamisesta". 

Daily Starin kuvassa näkyy, kuinka Meghan piti kättään vatsansa suojana. 

MEghan

Brittilehdissä kysymys ja käsiele tulkittiin oikopäätä tulevaksi vauvauutiseksi! Erikoisesti (kuninkaalliseksi) nimetty Archie-pienokainen saattaa siis hyvinkin saada siskon tai veljen alkavana vuonna. 

Ongelmallista on herttuatar Meghanin korkeahko ikä lastensaantiin, sillä hänen ollessa nyt jo 38-vuotias, kyseessä olisi niin sanottu riskiraskaus.

Daily Starin analyysin mukaan Meghan tuleekin turvautumaan sijaissynnyttäjään! Ei ole tiedossa, mistä lehti on tietonsa saanut, mutta kuninkaallisten kohdalla tiedotuslinja on tavallisesti niin niukka, että spekulaatioille jää runsaasti tilaa.

Jos ja kun vauva on tulossa, niin seuraavaksi on aika alkaa arvuutella, onko kyseessä tyttö vai poika ja mikä nimi sille sopisi. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!