fbq
Hllwd
08.02.2018 11:03
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Spice Girls
Huhut kasvavat: Spice Girls massiiviselle paluukiertueelle - pystyvätkö rikkomaan käsittämättömän ennätyksensä?!
Hllwd
08.02.2018 11:03
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Huhut Spice Girlsin ympärillä kasvavat päivä päivältä.

90-luvulla ja 2000-luvun alussa musiikkilistoja dominoineen yhtyeen jäsenet kokoontuivat salaiseen palaveriin viime perjantaina (2.2.).

Lue myös: Spice Girlsin odotettu comeback sai vahvistuksen?! Victoria Beckham julkaisi paljonpuhuvan kuvan salaisesta palaverista - katso!

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Spice Girls toteuttaa faniensa toiveen ja toteuttaa massiivisen kiertueen Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Huhujen mukaan kiertue alkaa loppukesällä. Tietojen mukaan kiertue alkaa Spaissareiden kotimaasta Isosta-Britanniasta. TMZ:n mukaan yhtye ei suunnittele uusien kappaleiden nauhoittamista.

Huhujen mukaan Spice Girls nappaa paluustaan muhkean yli 50 miljoonan euron palkkion. Toistaiseksi paluukiertue ei ole saanut virallista vahvistusta.

Rikkovat oman ennätyksensä?

Spice Girlsin edellinen, lähes viisikymmentä konserttia kattanut paluukiertue starttasi joulukuussa 2007. The Return of the Spice Girls -kiertue tuotti yli sata miljoonaa euroa.

Kiertue oli poikkeuksellisen menestynyt etenkin Isossa-Britanniassa, ja Spice Girls esiintyi loppuunmyydyssä Lontoon O2-areenassa seitsemänätoista iltana. Areenalle mahtuu kerralla noin 20 000 ihmistä.

Ensimmäinen Lontoon-konsertti myytiin loppuun 38 sekunnissa, loput kuusitoista lisäkonserttia minuutissa. Spice Girls palkittiin saavutuksestaan Billboard Music Awards -gaalassa.

Saa nähdä, yrittääkö mausteinen yhtye rikkoa edellisen kiertueensa ennätyksen uudella odotetulla paluullaan.

Haastavat aikataulut

Vaikka Spice Girlsin paluuta on odotettu, ei sen toteuttaminen onnistu ilman tarkkoja aikatauluviilauksia. Yhtyeen jäsenistä ainoastaan Melanie C on jatkanut musiikillista soolouraansa, ja sen sovittaminen Spice Girlsin suunnitelmiin saattaa tuoda omat haasteensa.

Lue myös: UMK:n tuottaja Seiskalle: Spice Girls -tähden vierailu pitkän suunnittelun tulos – luvassa näyttävä show!

Melanie on vihjaillut julkaisevansa kaksi sooloalbumia tämän vuoden aikana, ja hänellä on omia festivaalikeikkojaan elokuun loppuun asti. Onkin todennäköistä, ettei Spice Girls aloita omaa kiertuettaan ennen syksyä ja Melanien oman kiertueaikataulun rauhoittumista.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »