Katso kuvat!
bebe rexha

Huhhuh, vasta 29-vuotias supertähti sai haukut – liian vanha seksikkäisiin kuviin: oletko samaa mieltä?

13.08.2019 12:33

Suomessakin viime vuoden lopulla vieraillut amerikkalaislaulaja Bebe Rexha kertoo sosiaalisessa mediassa saaneensa kovaa palautetta iästään ja tarkalleen ottaen siitä, kuinka hänen pitäisi ikäisekseen käyttäytyä. 

Palaute tuli mieheltä, joka työskentelee musiikkialalla. 

- Hän kertoi, että olen tulossa liian vanhaksi, ja että brändini on hämmentävä. Miksi? Siksi, että olen laulunkirjoittaja ja julkaisen sosiaalisessa mediassa seksikkäitä kuvia. Naislaulunkirjoittajien ei pitäisi kuulemma käyttäytyä niin, varsinkaan minun ikäiseni. Olen 29. 

Lue lisää: Huh, Selena Gomez tiukkaakin tiukemmassa nahkaminissä - tässä ovat AMA-gaalan kohutuimmat asut!

Bebe kertoo olevansa lopen kyllästynyt siihen, että naisia verrataan ikääntyessään haaskoiksi, kun samalla vanhenevat miehet ovat seksikkäitä. 

- Täytän 30. elokuuta 30 vuotta ja tiedättekö mitä? En aio valehdella ikääni tai laulaa lauluja, jotka myisivät paremmin sen vuoksi, että kuulostaisivat ”nuoremmilta”. Aion juhlia ikääni, koska olen viisaampi, vahvempi ja uskokaa minua, paljon parempi rakastajatar kuin kymmenen vuotta sitten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday 5/31 #CallYouMine

Henkilön Bebe Rexha (@beberexha) jakama julkaisu

Varmaa on se, että moni nainen kuin mieskin allekirjoittaa Beben vahvan sanoman. Valokuva on kerännyt runsaasti ylistäviä kommentteja niin faneilta kuin maailmantähdiltä. 

-Sinä, rakas laulunkirjoittajani olet kaunis ja muutut vuosi vuodelta seksikkäämmäksi, kirjoittaa esimerkiksi brittilaulaja Rita Ora


 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!