Katso videot!
tappelu

Huhhuh, miten raju riita Miss Bum Bum -finaalissa: tyrmistynyt häviäjä sai elinikäisen porttikiellon kisaan - katso video!

Hllwd | 08.11.2018 11:55

Miss BumBum -kurvikilpailun finaali käytiin aikaisemmin tällä viikolla. Kyseessä on yksi Brasilian seuratuimmista missikisoista, jossa etsitään maan täydellisintä ja muodokkainta pyllyä. 

Voittajaksi valittiin 31-vuotias Ellen Santa. Draamaa saatiin aikaan, kun yksi voittajakaunottaren kilpakumppaneista ei ollut tuomariston kanssa samaa mieltä. Vaaleahiuksinen Aline Ulva nimittäin pettyi häviöstään niin pahasti, että riuhtaisi missinauhan Ellenin yltä ja marssi lavan eteen poseeraamaan voittajalle tarkoitettu nauha yllään.

Lue lisää: Brasilian seksikkäät peppumissit alasti, yllä vain vartalomaalia - kuvakooste!

booty
Ellen Santa

Tässä vaiheessa Ellen koitti riuhtoa missinauhaansa takaisin, ja tilanne eskaloitui käsirysyyn. TMZ:n mukaan Aline huusi yleisölle, että voittajan pylly olisi kirurgisesti operoitu.

- Minulla on tämän kisan ainoat aidot muodot!

Kisan järjestäjät ovat kommentoineet tilannetta TMZ:lle. He ovat antaneet Alinelle porttikiellon kaikista tulevista Miss BumBum-kilpailuista. Sen lisäksi he ovat poistaneet kaikki naisen viralliset kilpailukuvat verkkosivustoiltaan sekä sosiaalisetsa mediasta. 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!