Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
katie price

Huhhuh, ei heikkohermoisille! Tässä ovat Katie Pricen rajut kauneusleikkausarvet – sisäpiiri huolissaan: ”Lapset pelkäsivät”

Englantilainen povipommi Katie Price matkusti kesällä kauneusleikkaukseen Turkkiin. Hän kävi muun muassa kasvojenkohotusleikkauksessa, jonka tulokset 41-vuotias vaaleaverikkö on nyt nähnyt ensimmäistä kertaa. 

Paikalla on ollut myös valokuvaaja, joka on ikuistanut siteiden poistamisen ja sekä rajut arvet leikkauksen jäljiltä. Leikkaushaavat kulkevat aina Katien korvien alta lähes ohimoihin asti. 

HUOM. Kaikki kuvat eivät sovi heikkohermoisille - ne löytyvät tämän linkin takaa! 

 


 
Katie meni suureen leikkaukseen, vaikka hänen vakavasti sairas äitinsä aneli Katien menevän takaisin hoitoon kauneusleikkausaddiktionsa vuoksi. Sisäpiiristä kerrotaan, että myös Katien pienet lapset ovat olleet peloissaan nähdessään äitinsä rajun näköisissä siteissä toipumisen aikana.  

- Bunny ja Jett pelkäsivät sekä luulivat, että heidän äidilleen on tapahtunut jotain todella vakavaa, sillä he näkivät veriset ja tuoreet arvet hänen kasvoissaan, sisäpiiristä kerrotaan. 
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!