salma hayek

Huhhuh, Salma Hayek juhlisti 52-syntymäpäiväänsä avonaisessa minimekossa: poseeraa helma korkealla melkoisessa kaula-aukossa - kuva!

04.09.2018 17:24

Meksikolaisnäyttelijä Salma Hayek on tunnettu vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana paitsi loistavista näyttelijänlahjoistaan, myös upeista piirteistään, joiden perusteella naista ei uskoisi päivääkään yli kolmekymppiseksi.

Todellisuudessa Salma saavutti 50 vuoden iän jo kaksi vuotta sitten. Näyttelijätär täytti siis viikonloppuna 52 vuotta. 

Lue lisää: Huhhuh, miten seksikäs viisikymppinen! Luonnonkaunis Salma Hayek postasi Instagramiin kadehdittavan tyrmääviä bikinikuvia - katso!

Juhlatohinoiden keskellä Salma julkaisi myös valokuvan Instagramissa. Siinä hän istuu risti-istunnassa musta minimekko yllään. Viehkeästi hymyilevä nainen päätti mekollaan esitellä myös muodokkaita kurvejaan. Nimittäin sen verran avonainen on synttärisankarin kaula-aukko. 

 

Salmalla on viime päivien aikana riittänyt muutenkin aihetta hymyyn. Nainen palkittiin Venetsian elokuvafestivaaleilla Franca Sozzani -palkinnolla, jonka voi ansaita taiteenlajeissa menestynyt ja yhteiskunnalle panoksensa antanut nainen. 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!