Katso kuvat!
Ambra Gutierrez

Huh mitkä muodot! Elokuvamoguli Harvey Weinsteinia ahdistelusta syyttänyt huippumalli keimaili ja herutti bikinikuvauksissa - kuvat!

29.04.2019 16:01

Huippumalli Ambra Gutierrez otti ilon rantapäivästä Miamissa.

Ambra nautti rantapäivästä Miamissa perjantaina. Hän oli pukeutunut vaaleisiin bikineihin, ja Ambran ystävä otti hänestä kuvia rantavedessä.

Ambra Gutierrez

Myöhemmin Ambra siirtyi lepäämään aurinkotuolilleen, mutta pyllistelyksihän se meni.

Ambra Gutierrez

Kohu kourintasyytöksistä

Victoria’s Secretinkin mallina nähty Ambra nousi isosti otsikoihin vuonna 2015, kun hän kertoi joutuneensa Hollywood-tuottaja Harvey Weinsteinin kourimaksi New Yorkissa. Hän oli yksi ensimmäisistä naisista, jotka kertoivat kokemuksistaan Harveyn kanssa.

Ambran kohdalla kourintakohu kääntyi häntä vastaan, ja hänet leimattiin epätoivoiseksi pyrkyriksi. Kohun takia malli muutti Filippiineille pariksi vuodeksi, ja hän palasi Yhdysvaltoihin vuonna 2017.

Lue myös: Ahdistelu- ja raiskauskohussa rypevä Harvey Weinstein pidätettiin – syytetään useista seksuaalirikoksista!

Ambran maine puhdistui sen jälkeen, kun lukuisat muut naiset kertoivat joutuneensa Harveyn ahdistelemiksi tai jopa raiskaamiksi.

Harvey Weinstein

Harvey Weinsteinin oikeudenkäynnin oli tarkoitus alkaa kesäkuussa, mutta viime perjantaina tuomari James Burke siirsi käsittelyä syyskuulle. Harvey Weinsteinia kuultiin New Yorkin oikeustalossa perjantaina suljettujen ovien takana.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!