Katso kuvat!

Huh, mitkä kämppäkuvat! Tätä luksuskartanoa Jon Bon Jovi kauppaa – hinta yli 13 miljoonaa euroa

Hllwd | 18.01.2021 15:01

Jon Bon Jovi, 58, on laittanut synnyinkulmillaan New Jerseyssä sijaitsevan valtavan kotikartanonsa myyntiin. Hintapyyntönä linnamaiselle rakennukselle rokkari pitää reilua 16 miljoonaa dollaria eli yli 13 miljoonaa euroa.

Miljoonahinta ei ole ihan niin paha kuin tavallisesta tallaajasta äkkipäätään tuntuisi. Rahalle nimittäin saa vastineeksi pökerryttävät 1 700 neliömetriä tilaa ja luksusta niin, että hienostohotellitkin kalpenevat.

Lue myös: Rokkihurmuri Jon Bon Jovi nauttii antaumuksella pitsaa ja alkoholia tuoreissa paparazzikuvissa: "Kesä 2020 sai todellakin juomaan" - tältä hän näyttää nyt!

talo

Hevostallikin löytyy

Kuuden hehtaarin tontin rantaa lipoo Atlanttiin laskeva Navesink-joen lahti. Tiluksilta löytyy kaikki mitä kuvitella saattaa hevostallia sekä vieraiden ja henkilökunnan omaa taloa myöten.

1700-luvun ranskalaisylimystön upealta kodilta näyttävän talon pääaulaan on jopa rakennettu valtava seinää kiertävä koristeellinen portaikko toiseen kerrokseen. Toki talon uumenissa on myös kaikkiin kerroksiin kulkeva hissi.

Huoneita päärakennuksessa on kuusi, ja kylpyhuoneita yksi enemmän.

portaat

Missä ostajat?

Matkassa on kuitenkin yksi mutta. Kauppa ei käy.

Mukava pikku kartano on ollut julkisesti myynnissä keväästä asti, ja sitä ennen sitä on kaupiteltu huhujen mukaan hiljaisesti jo vuodesta 2017. Välittäjän sivuilla tosin sanotaan, että myynti olisi alkanut "vasta" huhtikuussa 2019.

talo

Ei se tosin Jonia haittaa, vaikkei kotitalo kaupaksi kävisikään. Pätäkkää nimittäin on. Rokkistaralla arvioidaan olevan noin 340 miljoonan euron omaisuus.

Jon on asunut talossa vaimonsa Dorothea Hurleyn kanssa ja kasvattanut täällä myös neljä lastaan. Alue on rokkarille tuttua: hänen synnyinnaapurustonsa on vain puolen tunnin ja New York City alle tunnin ajomatkan päässä.

takka

Vaikka ranskalaista maalaiskartanoa muistuttava kotitalo on upea, seutukunta on itse asiassa keski- ja työväenluokkaista, mikä sopii Jonille mainiosti, täältähän hän on itsekin lähtöisin, ja tällaisesta Amerikasta hänet miljonääriksi tehnyt musiikki ammentaa.

Isä ja äiti armeijassa

Jonin isä on entinen merijalkaväen sotilas, josta tuli parturi. Hän vastasi rokkipoikansa 1980-luvun kuohkeista kampauksista.

keittiö

Äiti puolestaan on kukkakauppias ja entinen Playboy-pupu. Äiti tosin ei esiintynyt lehdessä, vaan kaunotar työskenteli Hugh Hefnerin kartanolla. Isä ja äiti muuten tapasivat tarinan mukaan ollessaan molemmat töissä merijalkaväessä.

Kauppoja myös Floridassa

Kaupan oleva kartano muistuttaa vanhaa linnaa mutta on rakennettu vasta vuonna 1999.

ruokasali

Pitkä myyntiaika ei tietysti ole yllätys, sillä näitä kohteita ei ostella kuin tavallisia kaksioita. Myöskään sijainti ei ole ihan klassista miljonääriseutua.

Jon on pistänyt kiinteistöomaisuuttaan tänä vuonna muutenkin uusiksi. Hän muun muassa myi upean kartanonsa Palm Beachiltä ja osti uuden, yli tuplasti kalliimman aivan sen naapurustosta.

patio

Teksti:Juha Aaltonen
Kuvat:All Over Press ja Getty Images
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!