fbq
Hllwd
21.01.2019 18:44
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Arnold Schwarzeneggerin poika viihtyy kuntosalilla.
Huh, mikä lihaskimppu! Arnold Schwarzeneggerin syrjähypystä syntynyt poika häkellyttää tuoreella kuvallaan
Hllwd
21.01.2019 18:44
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Hollywoodin tunnetuin lihaskimppu Arnold Schwarzenegger oli ennen elokuvauraansa menestynyt kehonrakentaja. Nyt näyttää siltä, että näyttelijälegendan poika Joseph Baena, 21, on isänsä jalanjäljillä.

Lue myös: Eronnut Chris Pratt poistui sinkkumarkkinoilta – iski Arnold Schwarzeneggerin huikean kauniin tyttären! Katso kuvat!

Joseph nimittäin julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kuntosalilla paidattomana. Kuvasta selviää, että vartaloaan esittelevä Joseph on viihtynyt hyvin salilla.

Nuorukaisen poseerausasento on kuin otettu suoraan kehonrakennuskilpailuiden lavalta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a lil thicc

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

E! News -sivusto tietääkin kertoa, että ollessaan urheilu-uransa huipulla vuonna 1976 Arnold poseerasi vastaavanlaisessa asennossa.

Lue myös: Salasuhde rikkoi unelmaliiton ja ankara isä varjosti lapsuutta – Arnold Schwarzeneggerin, 70, elämän uskomattomat käänteet!

Salasuhde taloudenhoitajaan

Vuonna 2011 lopetettuaan työnsä Kalifornian kuvernöörinä Arnold paljasti Maria-vaimolleen monivuotisen salasuhteen. Arnoldilla oli ollut suhde perheen taloudenhoitajan Mildred Baenan kanssa. Silloin selvisi, että suhteesta oli syntynyt vuonna 1997 Joseph-poika.

Joseph oli syntynyt vain kaksi päivää sen jälkeen, kun Maria oli synnyttänyt parin kuopuksen syksyllä 1997.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »