Hyppää pääsisältöön
courtney

Huh! Megauhkea Courtney "Teinivaimo" Stodden keskellä katua huiman seksikkäissä lateksisaappaissa ja minitopissa - tarkoitus maksimoida huomio?

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden on mallintöiden lisäksi tehnyt uraa musiikkimaailmassa. Hänen ensimmäinen sinkkunsa julkaistiin jo yhdeksän vuotta sitten ja viime viikolla hän kuvasi musiikkivideota uudelle Don't Put It On Me Girl  -kappaleelleen. 

Biisi julkaistiin 3. syyskuuta ja sitä on kuunneltu Spotify-suoratoistopalvelussa vain noin tuhat kertaa. Nähtäväksi jää, tuleeko video keräämään enemmän katsojia YouTubessa.

courtney stodden

Courtney ja hänen tiiminsä herättivät runsaasti huomiota Los Angelesin tunnetulla Rodeo Drivella, jossa 25-vuotias nainen paineli vaaleanpunaisessa sortsihaalarissa ja näyttävissä lateksisaapikkaissa.

Lue lisää: Huhhuh, mitkä muodot: teinivaimo poseeraa somessa nyt täysin alasti – jättirinnat yli ymmärryksen!

courtney

Courtney on tunnettu myös viettelevien muotojensa vuoksi. Hän on useampaan otteeseen suurentanut rintojaan, joita hän mielellään esittelee pienen pienissä yläosissa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!