Hllwd

Hovi: Prinssi William ei laiskottele!

26.02.2016 14:57

Ison-Britannian prinssi William, 33, sai viime viikolla kuraa niskaansa, kun brittiläinen The Sun -lehti kyseenalaisti prinssin työmoraalin.

- Samaan aikaan kun enemmistö ihmisistä on raahautunut työpaikalleen yli kuukauden ajan, niin prinssi tekee ensimmäisen virallisen työtehtävänsä 47 päivää uudenvuoden jälkeen, The Sun tylytti.

 

Byrokratian uhri

Hovi ei niellyt arvostelua vaan puolusti prinssi WIlliamin vaatimatonta edustustehtävien määrää.

- Ilmailualan sääntöjen mukaan pilotti ei saa työvuoronsa jälkeen tehdä muita töitä. Säännöt määräävät pakolliset lepopäivät, Kensingtonin palatsi totesi lausunnossaan.

 

Viranomaiset eri mieltä

Prinssi William toimii parhaillaan osa-aikaisena pelastushelikopteripilottina Norfolkin kreivikunnassa. Hän lentää keskimäärin 80 tuntia kuussa.

Hovin käsitys on, ettei prinssi William voi ottaa vastaan edustustehtäviä "lepopäivinään". Ilmailuviranomaiset eivät kuitenkaan ole samaa mieltä:

- On totta, että lentäjä voi työskennellä tietyn ajan sisällä vain rajallisen tuntimäärän. Kun he ovat vapaalla, voivat he tehdä mitä haluavat, vaikka sitten kuninkaallisia edustustehtäviä, Ison-Britannian ilmailuviranomainen CAA vastaa hovin kommentoihin.

 

 

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!