fbq
Hllwd
04.11.2017 21:46
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Kevin Spacey
House of Cards -sarjan kulisseissa kuohuu – Kevin Spacey ahdistellut lukuisia työntekijöitä!
Hllwd
04.11.2017 21:46
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Oscar-voittaja Kevin Spacey on ollut kohuotsikoissa maanantaista asti, kun näyttelijä Anthony Rapp kertoi joutuneensa Kevinin seksuaalisen ahdistelun kohteeksi ollessaan 14-vuotias.

Lisää järkyttäviä paljastuksia Hollywoodista: rakastettu näyttelijä yritti seksiä 14-vuotiaan pojan kanssa?!

Kevin Spacey vastasi rajuihin syytöksiin alaikäisen lähentelystä – paljasti samalla asioita seksuaalisesta suuntautumisestaan!

Kohun myötä Kevinin tähdittämän House of Cards -sarjan työntekijät ovat rohkaistuneet kertomaan omista kokemuksistaan näyttelijän kanssa. Tuotantoassistenttina työskentelevä mies kertoi näyttelijän laittaneen kätensä tämän housuihin, kun he olivat autossa matkalla kuvauspaikalle. Työntekijä ei uskaltanut kertoa asiasta esimiehilleen.

− Kevin on todella vahvassa asemassa sarjassa, ja minä olen ruokaketjun pohjalla, mies kertoi CNN:lle.

Ahdistelu jatkui, kun miestyöntekijä saattoi Kevinin tämän kuvauspaikalla olleeseen asuntovaunuun.

− Hän yritti lähennellä minua. Kerroin, etten hyväksynyt ahdistelua. Kerroin, että minulle tuli epämiellyttävä olo siitä. Kevin raivostui niin paljon, että hän poistui kuvauksista, eikä palannut takaisin koko päivänä.

Kaikkiaan kahdeksan miestyöntekijää on kertonut joutuneensa Kevinin ahdistelemiksi.

 

Sarja lopetetaan

Netflix on ilmoittanut lopettavansa House of Cards -sarjan kuudennen tuotantokauden loppuun. Viimeiset jaksot esitetään ensi vuonna.

Netflixin tiedottajan mukaan sarjan lopettamisesta päätettiin jo kuukausia sitten. Uutinen kerrottiin ikävästi vain päivä Kevinin ahdistelukohun alun jälkeen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »