Hllwd

Hollywood-tähti raiskattiin: Tunsin hänen koskevan ja sormeilevan minua

25.08.2016 17:16

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer paljastaa uudessa The Girl with the Lower Back Tattoo -kirjassaan synkkiä salaisuuksia menneisyydestään.

Naisten oikeuksien puolestapuhuja ja Yhdysvaltojen aselain muutosta toivova Amy kirjoittaa kirjassaan ensimmäisestä seksikokemuksestaan. Koomikko muistaa tilanteen sen ahdistavuuden takia.

- Minä en kokenut niin sanottua täydellistä raiskausta, mutta neitsyyteni vietiin kamalalla tavalla. Olin puoliunessa, ja katsoin televisiota silloisen poikaystäväni kanssa. Emme olleet harrastaneet seksiä. Jossain vaiheessa tunsin hänen koskevan ja sormeilevan minua. Pian se alkoi sattua. Kysyin, mitä hän oli tekemässä. Hän totesi luulleensa minun tietävän tilanteesta, Amy kertoi Howard Sternin radio-ohjelmassa.

 

Uhkaili itsemurhalla

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Järkyttävästä tilanteesta huolimatta Amy jatkoi suhdettaan poikaan.

- Olin huolissani hänestä. Hänelle tuli paha olo tapahtuneesta, ja hän sanoi tappavansa itsensä. Hän tiesi, etten tiennyt hänen olevan sisälläni. Koko asian ei olisi pitänyt tapahtua minulle.

 

 

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!