Skip to main content
Katso kuvat!
Tobey McGuire punaisella matolla

Hollywood-tähti Tobey Maguire osti uuden talon: 3 miljoonan euron designkoti – kuvat!

Näyttelijä Tobey Maguire hankki hiljattain itselleen huippuarkkitehti Clive Wilkinsonin entisen talon. Muun muassa Spiderman-elokuvista tutun näyttelijän uusi koti huokuu tarkasti harkittua designia ja luksusta.

Clive Wilkinsonin entinen koti Länsi-Hollywoodissa on arkkitehtuurin helmi. Yli kolmeensataan neliömetriin mahtuu kolme makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta, ja sen hintapyyntö oli kolme miljoonaa euroa.

Materiaaleissa ei pihistellä

Koko talo on ulkoa valmistettu betonista ja valtavissa ikkunoissa on käytetty alumiinivahvisteista lasia. Huippumodernia industriaalista tyyliä ja skandinaavisuutta sekoittavassa talossa on käytetty sisätiloissa myös runsaasti puumateriaaleja, etenkin tammea.

Takapihalla komeilee suojassa valtava uima-allas, johon Tobey voi pulahtaa vaikkapa aamu-uinnille niin halutessaan.

Tobyn talon olohuone

Valtavia tiloja

Heti etuovesta sisälle astuttaessa saavutaan alumiinivahvisteisten lasiovien läpi valtavaan lasiseinäiseen oleskelutilaan. Takka on sijoitettu samalle valkoiselle heijastusseinälle, jolta myös katsellaan elokuvia projektorilla.

Samassa valtavassa huoneessa on myös ruokailutila ja keittiö, jossa on tilaa ruoanlaittoon suurellekin seurueelle. Keittiötilasta avautuu näkymä takapihan uima-altaalle. Makuuhuoneesta avautuvat lasiovet omalle yksityiselle pikkupihalle. Jopa makuuhuoneen valtavan kylpyhuoneen seinät ovat lasia.

Talon yläkerrassa on toimisto-, kirjasto- ja studiotilat, ja kerroksesta löytyy myös käsityönä tehty kiinteä puinen työpöytä. Yläkerrassa sijaitsevat myös talon loput makuuhuoneet, muun muassa lastenhuone ja vierashuone.

Toby ja hänen perheensä ulkona

Taustalla avioero

Tobeyn huhuttiin pitkään vieraantuneen korusuunnittelijavaimostaan Jennifer Meyeristä, 40, ja pari ilmoittikin eronneensa viime lokakuussa. Tobeyn ja Jenniferin avioliitto kesti yhdeksän vuotta. Eron jälkeen Tobey ei ole tapaillut tiettävästi ketään.


Teksti:
linda lietsala
Kuvat:
ALL OVER PRESS

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!