Hollywood-tähti Javier Bardem innostui Suomesta valtoimenaan: Ovatko Muumit valkoisia, koska teillä on kylmä?!

Hllwd | 07.06.2017 20:05

Seiska tapasi espanjalaisen näyttelijäkomistus Javier Bardenin Pariisissa, jossa supertähti oli tapaamassa mediaa uuden Pirates Of The Caribbean -elokuvan merkeissä. Viides osa kantaa Euroopassa nimeä Salazar’s Revenge, mutta muun muassa Pohjois-Amerikassa uutuusleffa on nimeltään Dead Men Tell No Tales.

Elokuvasta ja roolisuorituksesta keskustelemisen lomassa puheeksi tulee Javierin perhe, johon kuuluu Oscar-palkitun vaimon lisäksi kaksi lasta. Javierin vaimo on Penelope Cruz ja pari on ollut yhdessä vuodesta 2007 lähtien.

Javier Bardem ja penelope Cruz punaisella matolla

Näyttävä pari tapasi ensimmäisen kerran filmatessaan espanjalaisohjaaja Bigas Lunan Kinkkua, kinkkua -elokuvaa vuonna 1992.

He sinetöivät rakkautensa sormuksin Bahamalla vuonna 2010, ja onnen täydensivät kaksi lasta Leo, 6, ja Luna, 3.

Kysymykseen, miten isyys on muuttanut häntä, mies hymähtää:

– Olen parempi ihminen. Jos jotain lapsilleni haluan opettaa, niin empatiaa. Toivon vain, että heistä tulee selväjärkisiä.

Seiska antoi pariskunnan lapsille lahjaksi Muumi-pehmolelut, jotka Javier vastaanotti ilahtuneena.

– Ai Suomesta? Siksikö ne [muumit] ovat valkoisia, koska Suomessa on kylmä ja lunta? Onko totta, että Suomessa on revontulia, Javier kyseli.

Lue koko haastattelu tuoreesta Seiskasta! 

Teksti:mia malmi
Kuvat:ALL OVER PRESS & walt disney
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!