fbqHollywood-tähden ex-tyttöystävät syyttävät pahoinpitelystä – Shia LaBeouf kieltää väitteet: ”En voi oikein muuta sanoa” | Seiska
Katso kuvat!
labeouf lenkillä

Hollywood-tähden ex-tyttöystävät syyttävät pahoinpitelystä – Shia LaBeouf kieltää väitteet: ”En voi oikein muuta sanoa”

Hllwd | 16.12.2020 11:57

Pahoinpitelysyytöksissä rypevä näyttelijä Shia LaBeouf, 34, jatkaa elämäänsä normaaliin tapaan. Hänet kuvattiin päivittäisellä juoksulenkillään Pasadenasta, läheltä Los Angelesia maanantaina (14. joulukuuta.)

LaBeaouf ajautui skandaalin myrskynsilmään kahden entisen tyttöystävänsä. laulaja Tahliah "FKA Twigs" Debrew Barnett, 32, ja pukusuunnittelija Karolyn Pho, 34, haastettua hänet oikeuteen viime perjantaina 11.12. 

Barnett ja Pho kertoivat haasteessaan LaBeoufin käyttäytyneen väkivaltaisesti parisuhteiden aikaan. Barnett seurusteli näyttelijän kanssa 2019-2019 ja Pho 2010-2012.

Barnett syyttää näyttelijää useista törkeistä rikoksista suhteessa, muun muassa pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Lisäksi Barnett väittää, että LaBeouf tartutti häneen sukupuolitaudin tarkoituksella.

Lue myös: Teki rikosilmoituksen! Näyttelijä Susanna Indrén laukoo rajuja syytöksiä Samuli-miehestään avioeroriidan keskellä: ”Samuli vei minulta 40 000 euroa!” 

shia lebouf lenkillä

Tutkinta

New York Times kertoo syytteestä tarkempia yksityiskohtia. Esiin nostetaan esimerkiksi LaBeoufin avoimen vihamielinen käytös. Kun pariskunta oli matkalla aavikolta takaisin Los Anglesin kaupunkiin ystävänpäivän jälkeen vuonna 2019, LaBeouf hurjasteli autolla holtittomasti ja raivosi Barnettille koko kaahaten sujuneen matkan ajan. 

Lue myös: Väkivaltaa ja alistamista! Prinsessa Märtha Louisen Durek-rakkaan ex-mieheltä rajuja syytöksiä – kohušamaani yritti vaientaa! 

LaBeouf irrotti turvavyönsä kesken ajon, minkä jälkeen uhkasi ajaa kolarin autolla, ellei laulaja todistaisi hänelle rakkauttaan. Vasta kun Barnett oli anellut autosta pääsyä, näyttelijä oli pysähtynyt huoltoasemalle. Huoltoasemalla Barnett nousi autosta ja otti laukkunsa auton takakontista. LaBeouf kuitenkin esti Barnettin häipymisen, ja paiskasi naisen päin autoa, huusi hänelle vasten kasvoja ja pakotti takaisin autoon.

Raivotapausten lisäksi Barnett kertoi syytteessä, heränneensä yöllä siihen, että LaBeouf kuristaa häntä.

Yksityiskohtaisesti kuvattu tapahtuma on syytteen mukaan vain yksi useista kerroista, joina LaBeouf pahoinpiteli Barnettia suhteen aikana. Barnettin mukaan LaBeouf pahoinpiteli häntä fyysisesti ja henkisesti koko suhteen ajan. 

fka twigs ja shia
FKA twigs ja LaBeouf samankaltaisissa asuissa Los Angleesin kaduilla.

LaBeoufin toinen entinen tyttöystävä Karolyn Pho kuvaili kokeneensa vastaavanlaista kohtelua seurusteluaikanaan. Phon mukaan LaBeouf oli humalassa pahoinpidellyt häntä sängyssä ja lyönyt päällään niin, että stylisti vuosi verta. 

Lue myös: Suomessakin vieraillut Hollywood-tähti Shia Labeouf sikaili kadulla sukupuolielin esillä: uhkaili ampumisella – kuva! 

Pho ja Barnett kertovat myös, ettei LaBeouf ei pitänyt siitä, että he puhuivat miestarjoilijoille. Barnett kertoi oppineensa pitämään katseensa maassa haastattelutilanteissa, joissa miestoimittaja puhui hänelle.

Barnettin mukaan LaBeouf oli määrännyt, kuinka monta kertaa laulajan piti suudella ja koskettaa häntä päivän aikana. LaBeoufin käytös oli ollut Barnetista niin pelottavaa, että laulaja muuttui täysin toiseksi henkilöksi suhteen aikana.

Hän erakoitui, eikä kyennyt edistämään musiikkiuraansa, koska ei pystynyt työskentelemään. Barnett pelkäsi näyttelijää niin paljon, ettei uskaltanut käydä yöllä vessassa, koska ajatteli LaBeoufin ampuvan hänet.

LaBeouf kielsi monet häneen kohdistuneista väitteistä. Kieltämisestä huolimatta hän lupasi ottavaa vastuun teoistaan, koska ei voi tietää, miten hänen käytöksensä on vaikuttanut muiden tunteisiin. 

- Minulla ei ole mitään tekosyitä alkoholismiini tai aggressiivisuuteeni. Olen pahoinpidellyt itseäni ja kaikkia ympärilläni olevia jo vuosia. Menneisyydessäni olen satuttanut monia läheisiäni. Häpeän kaikkea tekemääni, ja pyydän anteeksi kaikilta, joita olen satuttanut. En voi oikein muuta sanoa, LaBeouf kertoi lehdelle. 

Lähde: New York Times

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!