Hollywood-tähdeltä suorat sanat Donald Trumpista: ”Jos hänet valitaan jatkokaudelle, Yhdysvalloista tulee Handmaid’s Tale!”

Hllwd | 25.08.2019 11:33

NCIS Rikostutkijat -sarjasta tuttu näyttelijä Maria Bello tunnetaan tv- ja elokuvatöidensä lisäksi lahjakkaana kirjoittajana.

Hänen tunnetuin teoksensa on Whatever…Love Is Love: Questioning the Labels We Give Ourselves. Maria käsittelee siinä ihmisten lokerointia, jota hänen mielestään tulisi välttää, oli kyse sitten seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolesta tai mistä tahansa. 

Kirjoituksissaan Maria on kertonut hyvin avoimesti myös muusta elämästään. Hän on paljastanut sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä, kuten myös isänsä, jonka sairaus ja alkoholismi varjostivat Marian lapsuutta.

– Isäni otti kirjoitukseni hyvin raskaasti, mutta se on minun tulkintani tapahtuneesta. Isälle oli vaikeaa lukea omista epäonnistumisistaan, mutta meillä on ollut myös paljon anteeksiantoa. Hän on ihana mies mutta kärsinyt paljon. Ymmärrän sen, Maria kertoi Seiskan haastattelussa.

Lue myös: Näyttelijätähti Maria Bello, 52, avoimena naissuhteistaan: Seksuaalisuuteni voi olla mitä tahansa! 

Maria on käyttänyt julkisuutta hyväkseen yhteiskunnallisista asioista puhumiseen. Hänen sydäntään lähellään ovat erityisesti naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeudet.

– Nyt vastustetaan taas abortteja, mikä on musertavaa. Taistelimme 1980-luvulla saman asian kanssa, ja nyt olemme takaisin samassa pisteessä.

– Olen todella, todella huolissani. Pahimpia pelkojani ovat, että Donald Trump valitaan jatkokaudelle, kotimaastani tulee Handmaid’s Tale ja naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeudet otetaan pois. Siinä mielessä elämme kauhistuttavia aikoja. Mutta silti uskon kansaamme ja olen ylpeä amerikkalaisuudestani.

Teksti:Anuliina Liukkonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!