Kendall Jenner

Hirvittävää! Kendall Jennerin dobermanni puri pikkutyttöä - huippumalli pakeni paikalta ennen poliisia!

06.08.2018 17:41

Los Angelesissa sijaitsevassa ravintolassa tapahtui sunnuntaiaamuna Yhdysvaltain aikaa kauhistuttava välikohtaus, kun Beverly Glen Delissä syömässä olleen huippumallin Kendall Jennerin dobermanni Pinscher puri pientä tyttöä. Asiasta uutisoi amerikkalainen TMZ-viihdeuutissivusto.

Kardashienin tosi-tv-perheeseen kuuluva Kendall oli ravintolan piha-alueella syömässä poikaystävänsä, koripalloilija Ben Simmonsin kanssa, kun Pinscher hyökkäsi ravintolan pihalla niin ikään istuneen tytön kimppuun toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Koira puraisi tyttöä, mutta puremasta ei TMZ:n mukaan jäänyt näkyvää haavaa, mutta tyttö tarvitsi silti puremakohtaan jäitä rauhoittamaan kipua.

KATSO MYÖS: Oho! Kendall Jenner riisui kaiken – huikeat alastonkuvat! 

Tämän jälkeen tyttären äiti meni Jennerin ja Simmonsin pöydän luo tarkoituksenaan keskustella asiasta, mutta pariskunta oli jo ehtinyt maksaa laskunsa ja lähteä pois ravintolasta. Jenner ei jättänyt pöytään minkäänlaista viestiä tapahtuneeseen liittyen.

Tämän jälkeen Los Angelesin poliisi soitettiin paikalle, jotka päättivät siirtää asian eläinsuojeluviranomaisten käsiteltäväksi.

Kendall on esitellyt Pinscher-dobermanniaan sosiaalisessa mediassa. Viimeksi viikonloppuna hän julkaisi kolmen kuvan sarjan Pinscheristä Instagram-tilillään.

 

listen to momma

Henkilön Kendall (@kendalljenner) jakama julkaisu

Dobermanni on saksalainen koirarotu, joka on ruumiinrakenteeltaan erittäin lihaksikas ja voimakas. Dobermannit ovat tavallisesti rauhallisia, ihmisiin avoimesti suhtautuvia ja erittäin kiintyneitä perheeseensä. Rotuominaisuuksiin kuuluu myös kohtuullinen terävyys ja puolustushalu, mikä on otettava huomioon dobermannien kasvatuksessa.

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!